Posebni kuponi s popustom medvedka Olija

  Kategorije: Akcije in popusti,
3 min.
17. okt'17

Iščete odlična darila, s katerimi bi razveselili svojega fantka? Naš mali navihani medvedek Oli pozna le najlepše igrače in ve, kaj si vsi fantki želijo. Izkoristite posebne popuste, ki jih je pripravil za vas.

navihani Oli je pripravil ekstra popuste, zahvaljujoč katerim boste prihranili na desetine evrov. Dovolj je, da pri nakupu izbranih igrač uporabite kodo s popustom OLISI. 5 % popust bo samodejno odštet s skupne vsote. Poleg tega je pri nakupu nad 40 € dostava brezplačna! Razveselite najmlajše člane vaše družine in jih presenetite s temi najboljšimi darili. Pozor, akcija je časovno omejena!

Popusti medvedka Olija

Otroška kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska s čarobnim brbotanjem in živili in 46 dodatki turkizno-siva

Vsakega malega kuharskega mojstra bo razveselila odlična kuhinja iz naše ponudbe. Vaš mali kuhar vam bo skuhal hrenovke v čarobnem loncu, v katerem voda na štedilniku resnično brbota, ali pa vam bo v pečici s premično rešetko spekel piščanca. zabaval ga bo espresso kavni avtomat in barbecue žar.

Popust oli kuhinja

Želim kuhinjo

Otroški zdravniški voziček Medical Smoby elektronski z modrim kovčkom in 16 dodatki

ta zdravniški voziček bo zabaval vsakega malega zdravnika. Mali doktor vam bo izmeril frekvenco utripa z EKG aparatom, vam pozdravil rane in vam dal potrebna zdravila in injekcijo. Vaš negovalec bo v vozičku našel vso potrebno opremo, od stetoskopa, do zdravil in infuzije.

Popust oli zdravniški voziček

Želim zdravniški voziček

Simulator vožnje za otroke V8 Driver Smoby elektronski z zvokom in lučko

V tem simulatorju vožnje se bo vaš mali dirkač počutil kot v kabini resničnega dirkalnega avtomobila. Ima kakovostno konstrukcijo, elektronski volan, mehanska pedala, barven osvetljen ekran, merilec hitrosti in držalo za pametni telefon. Zvočni in svetlobni efekti pa še bolj poudarjajo doživetje v vožnji.

Popust oli simulator vožnje

Želim simulator vožnje

Šolski klopi Activity Smoby z prostorom za shranjevanje in 8 dodatki modra/rožnata

Če vaši otroci radi rišejo, jih razveselite s kompletom dveh Activity klopi. Imata dvostranski tabli, eno za risanje s kredo in drugo za risanje s flomastri. Klopi imajo tudi prostor za shranjevanje in poličko za noge. V kompletu so tudi flomastri in krede.

Popust oli klop

Želim šolski klopi

Otroška delavnica Black+Decker Smoby elektronska z vrtalnikom, zložljivim avtomobilčkom in 95 dodatki

zahvaljujoč odlično dodelani delavnici Black+Decker lahko vaš mali mojster popravlja ure in ure. Ne bodo mu manjkali niti kladivo, vrtalnik in izvijač. Elektronska žaga bo začela delovati in dajati realistične zvoke, ko bo malček pritisnil na gumb. 

Popust oli delavnica

Želim delavnico

Leseni namizni nogomet Challenger Smoby z 2 žogicama od 6 let modro-rdeč

Vaš mali nogometaš tudi pozimi zagotovo rad igra. Razveselila ga bo kakovostna miza za ročni nogomet Challenger z igralno površino velikosti 74x47 cm in udobnimi protizdrsnimi ročaji. Miza zagotavlja neskončno zabavo za celo družino.

Popust oli namizni nogomet

Želim namizni nogomet

Poganjalec motor Sport Bike BIG z elektronsko hupo od 18 mesecev črno-oranžen

Vsak mali voznik se bo zagotovo zaljubil v poganjalec v podobi motorja. Med vožnjo ga bodo spremljali realistični zvoki kot je prižig motorja in povečevanje hitrosti. Motor je prilagojen vožnji v notranjih in tudi zunanjih prostorov- Široka kolesa iz kakovostne gume zagotavljajo tiho in gladko vožnjo.

Popust oli poganjalec motor

Želim poganjalec

Šolska magnetna tabla Smoby dvostranska z 80 dodatki in 24 lesenih magnetkov

Če vaš mali navihanec rad riše, ga lahko presenetite z dvostransko magnetno tablo. Nanjo lahko piše s flomastri in tudi s kredo. Pripomočke za risanje bo imel vedno vse lepo pospravljene, zahvaljujoč polički za odlaganje. tabla vsebuje kar 80 dodatkov za ure in ure zabave in ustvarjalnega mišljenja, kot so na primer set magnetnih črk in 24 lesenih magnetkov v motivu kmetije. 

Popust oli tabla

Želim magnetno tablo