Black Friday: novembrski popusti napadajo tudi nas!

  Kategorije: Akcije in popusti,
4 min.
13. nov'18

Svetovno znani Black Friday je prispel tudi k nam! Na božič se pripravite z nami, kar z udobja doma in zdaj še ugodnejše. Izkoristite fantastične Black Friday popuste, zahvaljujoč katerim boste nakupili sanjske igrače za vaše malčke in pri tem še prihranili. Na vas ne čakajo le odlične igrače, ampak tudi brezplačna dostava in mala darila. Doživite Black Friday z nami!

Black Friday novembrski popusti napadajo tudi pri Medvedkih! Ste pripravljeni? Od 16.11. do 30.11 lahko pri nas nakupujete otroške igrače po neverjetnih cenah, čaka pa vas še nekaj – brezplačna dostava na vse in mala darila, s katerimi boste otrokom pripravili kar dvojno veselje. Razveselite tudi sebe, saj so nakupi z neverjetnimi popusti pred božičem kot izpolnjene sanje. Na desetine in desetine znižanih igrač že čaka na nove lastnike!

Najbolje s Črnega petka

V času Črnega petka in popustov boste pri nas našli igrače za vse otroke, od teh najmlajših pa vse do malih šolarjev. Ne zamudite edinstvene priložnosti za nakup čudovitih igrač po fantastičnih cenah, ki se pojavijo le enkrat letno! Poiščite igrače označene z nalepko Black Friday, vendar izbirajte hitro, saj imate čas le še do ponedeljka, 19. novembra.

Igralna podloga Cotoons Discovery Smoby s 50 % popustom

Igralna podloga cotoons smoby

Čudovita igralna podloga Cotoons Discovery znamke Smoby že čaka na najmlajše otroke, s katero bodo ure in ure spoznavali različne igre. Rožnato-zelena podloga je zavarovana z zaščitnim gnezdom, tako da bodo starši lahko prepričani, da malčkov nič ne ogroža. Za udobje bo poskrbela tudi mehka podloga, na kateri lahko malčki na začetku le ležijo in se kobacajo, kasneje pa tudi sedijo. Najbolj zanimiv element igralne podloge je nedvomno most s posameznimi igračkami, med katerimi ne manjkajo niti plišasta rožica, metuljček in rožica z ogledalcem. Igralno podlogo lahko v času akcije Black Friday prejmete za 39,99 €.

Kuhinja Cheftronic Tefal Smoby s 46 % popustom

Elektronska kuhinja smoby

Bolj moderno kuhinjo v naši ponudbi bi le stežka našli! Zaobljene robove, belo rdečo barvno kombinacijo in svetlobne ter zvočne efekte lahko svojim otrokom zdaj priskrbite za le 53,99 €. Na male kuharje čaka kar 21 dodatkov, brez katerih v kuhinji preprosto ne gre! Prednost kuhinje je, da je dostopa z vseh strani, tako da omogoča igro več otrokom hkrati. Ti bodo med kuhanjem in peko izpopolnjevali svoje komunikacijske spretnosti, se socializirali in posnemali odrasle. Popolnoma opremljena kuhinja z aparati in dodatki jim v otroški sobici preprosto ne sme manjkati.

Delavnica Avtomobili Mack Truck Smoby s 50 % popustom

Kolikokrat je vaš mali dirkač že gledal risanko Avtomobili? Če ne govori o ničemer drugem, je povsem jasno, s čim ga boste zagotovo razveselili. Delavnica – voziček z 28 dodatki je prav ustvarjena za dečke od 3. leta starosti, ki jih navdušujejo izvijači, vijaki, sestavljanje avtomobilčkov in vse, kar k delu v delavnici spada. Voziček z delavnico Avtomobili Mack Truck, ki ga zdaj lahko kupite za samo 44,49 € ima priročno držalo in koleščka, tako da bo mali mojster svojo delavnico lahko postavil kamorkoli bo želel. In kar je najbolj pomembno – ne manjka ji niti legendarni avtomobilček Strela McQueen!

Poganjalec Bubble Go 2v1 Smoby z 41 % popustom

Poganjalček bubble go smoby

Iščete način, s katerim bi spodbudili gibanje svojih otrok? Naj bo to zabaven poganjalec Bubble Go 2v1 znamke Smoby. Rdeče zeleni poganjalec je primeren za otroke že od njihovega 6. meseca starosti in bo rastel skupaj z njimi. Na začetku bo malček na njem le sedel in se prepuščal vožnji staršem, kasneje, ko bo malce že zrastel, pa se bo lahko na njem vozil kar sam, kot pravi profesionalec. Kakovosten poganjalec Smoby ima ergonomsko oblikovani sedež s snemljivim naslonjalom in palico za vodenje, ki jo prav tako lahko snamete. Najmlajši otroci se bodo med sprehodi zagotovo zabavali tudi z melodično ploščo in igračami Activity. V času akcije Black Friday ga lahko prejmete že za 86,99 €.

Leseni namizni nogomet Champions Smoby s 45 % popustom

Namizni nogomet champions smoby

So vaši otroci goreči nogometaši? Če ste odgovorili pritrdilno, izostrite pozornost! Leseni namizni nogomet Champions lahko otrokom kupite za božično darilo, po neverjetnih 125,99 €. Miza za namizni nogomet je visoka kar 130 cm in bo zabavala vse družinske člane in tudi prijatelje. Igra je narejena za 2-4 osebe, ki je poznamo kot namizni fuzbal in niti po več letih ne bo izgubila svoje priljubljenosti, tako da se investicija v to izjemno igračo resnično splača. Namizni nogomet je trdne robustne konstrukcije, zahvaljujoč kateri bo prenesel tudi bolj grobo ravnanje, ki se mu med gorečo igro zagotovo ne boste izognili.

Ste pripravljeni na Black Friday? Od 16. do 30. novembra čakajo na vas igrače z ekstra popusti, ki jih ne smete zamuditi. Ne pozabite, če v tem času oddate naročilo, bo dostava popolnoma brezplačna. Pa še majhno darilo vam bomo priložili!