Ko otroci postanejo brivci: Vstopite v kraljestvo friziranja Barber Cut & Barber Shop

  Kategorije: Namigi za igrače,
3 min.
29. nov'22

Igre prodajalcev in kupcev, učiteljev in učencev ali zdravnikov in pacientov so zmeraj spadale med najljubše otroške igre. Igra različnih vlog odraslih pomaga otrokom pri razvoju na več ravneh. V sodelovanju z znamko Smoby vam predstavljamo presenetljivo novost, ko bo za zmeraj spremenila igre vlog. Vstopite v otroško brivnico Barber Cut & Barber Shop.

Obisk frizerja in brivnice je za odrasle dragocen dogodek, ob katerem si malo odpočijejo in se domov vrnejo z novo pričesko. Številni otroci pa, nasprotno, niso ravno navdušeni nad striženjem in obisk salona enačijo z obiskom pri zobozdravniku. To pa se bo v trenutku spremenilo, ko bodo vaši otroci postali lastniki brivnice, ki jim ga prinaša priljubljena francoska znamka Smoby!

Nega za lase je v rokah otrok

Vrhunski proizvajalec otroških igrač Smoby na trg prinaša odlično novost, ki se ju ne bo mogel upreti noben otrok. Dečki in deklice bodo na svoj račun prišli že od prvega trenutka dalje, za stranke pa bodo lahko dobro poskrbeli. Oblikovalci znamke Smoby so pri ustvarjanju te revolucionarne igrače mislili na vse, o čemer pričajo tudi najmanjši detajli, številni dodatki in moderni dizajn, ki je nastal po navdihu pravih frizerskih salonov in brivnic.

Trikrilno frizersko kraljestvo znamke Smoby omogoča otrokom veliko prostora za igro, za maksimalno doživetje pa bo poskrbel set 19 dodatkov. Tabure v imitaciji usnja s pridihom luksuza bo stranki priskrbel udobje, vse ostalo pa bo v rokah vaših najmlajših. Mali brivci in frizerji bodo gospodarji svoje brivnice, ki je sestavljena iz dveh delov in jo je mogoče postaviti v obliko črke L.

Mali umetniki bodo imeli na voljo celo vrsto pripomočkov. Za popolno pričesko bodo poskrbeli mehanski brivnik s 3 stopnjami nastavitve dolžine, škarjice in glavniček. Ne manjkajo pa niti brivnica, brivski čopič in pena za britje za popolno obliko brade. Del opreme za brivca so tudi različni kozmetični pripomočki, od šampona do balzama za po britju. In ker čudovita brada in pričeska nista brezplačni, so na voljo tudi plačilni terminal in denarci.

Brivnica smoby otroci

Poudarek na detajlih

Otroke in odrasle bodo že na prvi pogled prevzeli zaobljeni robovi, čudovite barve in številni dodatki. Brivnica Barber Cut & Barber Shop je proizvedena iz kakovostne umetne mase z najmodernejšo pihalno tehnologijo Blow Molding, ki zagotavlja robustnost in visoko trpežnost. Med igro bodo otroci odkrili veliko prostora za shranjevanje, ki je priročno zasnovan in postavljen točno tja, kjer ga otroci potrebujejo – pod blagajno, na pult in tudi pri ogledalu ter pod njim.

Nega las, brkov in brade pa ne bo popolna brez vode, zato je nepogrešljiv del frizerskega salona tudi ročna prha z umivalnikom. Zahvaljujoč temu elementu bodo stranke odšle s postriženimi in tudi dišečimi, sveže umitimi lasmi. Dodelani detajli se opazijo že ob prvem pogledu na brivski salon. Otroke bo že na vhodu navdušil napis Barber & cut s tradicionalnim simbolom – spiralo v mori, beli in rdeči barvi.

Brivnica smoby prha

Bližje svetu odraslih

Nobena skrivnost ni, da želijo otroci kar najhitreje postati odrasli. Res je, da bodo na to morali še malo počakati, vendar lahko s pomočjo igre posnemajo njihove različne poklice. Z brivskim salonom Smoby se bodo igrali brivce, se naučili, čemu služijo posamezni pripomočki in kako jih pravilno uporabljati ter spoznali, da se obiskov frizerjev ni treba bati, ravno nasprotno.

Otroška igra frizerjev in brivcev nikakor ni izguba časa. Otroci si z igro razvijajo komunikacijske in jezikovne spretnosti, se hitreje socializirajo, pridobivajo občutek za odgovornost, si izpopolnjujejo fino motoriko, koncentracijo in tudi logično razmišljanje. Učijo se tudi potrpežljivosti, saj hollywoodska pričeska zahteva določen čas, z delom z blagajno pa bodo pridobili osnove finančne pismenosti. Že Albert Einstein je vedel, da je igra najvišja oblika raziskovanja.

Vstopite v brivnico