Brezplačna dostava pri nakupu nad 29 € se še ni zaključila!

  Kategorije: Akcije in popusti,
2 min.
22. jul'21

Še več zabave in odlične cene, poleg tega pa še brezplačna dostava? Trikrat da, vpijejo naši Medvedki. Oli, Mila in Bruno so za zveste in nove kupce pripravili osvežujoče poletno presenečenje – brezplačno dostavo na vse nakupe nad 29 €, ki ste jo lahko koristili do 20. julija, 2021 podaljšujemo še za cel teden!

Poletja, polnega presenečenj še zdaleč ni konec. Uživajte v njem na polno in navdušite svoje otroke z vodnimi igračami, igračami za peskovnike in zunanjimi ter notranjimi igračami, mi pa vas bomo razveselili z brezplačno dostavo že od današnje polnoči, od 27. 7. 2021. Zdaj je pravi čas za varčevanje in presenečanje otrok z igračami, ki jim bodo pričarale nasmeh na obraz in poskrbele za nepozabno poletje, polno odličnih doživetij.

Izmišljevati si program za poletne počitnice in zabavati otroke je kdaj pa kdaj resnično zahtevno. Med dolgimi poletnimi dnevi bodo otroci odkrili igrače, na katere so že zdavnaj pozabili, vendar bo verjetno kmalu tudi te prekril prah in mali nagajivci bodo spet hrepeneli po nečem novem. Ne prepuščajte ničesar naključju in razveselite otroke z novimi igračami, ki bodo zanesljivo pregnale dolgčas in počitniške dni napolnile z veselim smehom.

Doprava zadarmo leto titulna si

Podaljšujemo brezplačno dostavo nad 29 €

In ker so presenečenj veseli tudi odrasli, smo tudi za vas, dragi starši, nekaj pripravili – podaljšano brezplačno dostavo za kar cel teden! Edina dva pogoja, ki ju morate izpolniti, sta, da počakate do današnje polnoči in nato oddate naročilo v minimalni vrednosti 29 €. Igrače, ki jih boste za vaše otroke izbrali, bomo varno dostavili na vaš dom, vas pa to ne bo stalo niti centa. Vendar pa ne čakajte predolgo, brezplačna dostava bo trajala le še naslednji teden.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti in razveselite svoje otroke s čudovito novo igračo. Brezplačna dostava nad 29 € se zaradi velikega povpraševanja podaljšuje, vi pa jo boste lahko izkoristili še v naslednjih 6 dneh. Z brezplačno dostavo začenjamo 21. 7. 2021 z udarcem današnje polnoči in bo trajala celih 6 dni, torej do polnoči, 27. 7. 2021.

In ne pozabite – otroško veselje se vam bo vsakič večkratno povrnilo.

Brezplačna dostava nad 29 €