Priprava na božič se začenja! Nakupujte prek spleta in prihranite čas in denar

5 min.
01. nov'18

Od novembra je le korak do decembra, kar pomeni le eno – božič je pred vrati! Si mislite, da imate za nakup božičnih daril še ogrooomno časa? No, ta lahko hitro odleti in ne boste niti opazili, da bo božič tu že čez nekaj dni. Pripravite se na te prelepe praznike vnaprej in poskrbite, da bi vaši otroci pod smrečico našli svoje sanjske igrače.

Božični nakupi so lahko resnično nevrotični, in čeprav si večina nas vsako leto reče, da bomo tokrat to opravili prej, se tega le malokdo drži. Napravite letos izjemo in nakupite darila za otroke prek spleta. S tem si boste prihranili norijo v trgovinah, hkrati pa se boste izognili razočaranju, ko vam bo sanjsko igračo vašega malčka izmaknil nekdo drug. Zahvaljujoč našim pridnim Medvedkom boste točno vedeli, kaj imamo na zalogi in če oddate naročilo že zdaj, bo do božiča zagotovo že pri vas doma!

Zakaj kupovati prek spleta?

Ker je to preprostejše, hitrejše, udobnejše in nenazadnje tudi cenejše. Še posebno v času, ko so med prazniki trgovine zaprte, vam vrat v e-trgovini nihče ne zapre pred nosom. Lahko se udobno namestite, z laptopom na kolenih, si med tem privoščite vroč čaj ali skodelico kave in z enim očesom spremljate priljubljeno serijo ali film. Nikogar vam ne bo treba prositi, da bi med nakupovanjem pazil na otroke, in kar je najbolje od vsega – z nakupovalnih centrov vam ni treba prenašati ogromne škatle in vreče polne daril. Kurir vam jih bo pripeljal neposredno domov, tako da se morate le domisliti, kam jih do božiča skriti pred radovednimi otroškimi očkami.

Najlepše božične ideje

Se tudi vi pred božičem vsakoletno srečujete z vprašanjem, kaj kupiti otrokom, pri tem pa vam ni pomagalo niti pismo Božičku? Naši pridni Medvedki vam bodo s tem igrivo pomagali! Poiščite navdih za božična darila v kakovostnih igračah, ki bodo razveselile vse otroke. Dodajte jih v košarico že zdaj in vesel trio Medvedkov bo poskrbel za hitro in udobno dostavo še pred božičem.

Hišica s šotorom Discovery Cotoons Smoby

Hišica šotor smoby

Iščete interaktivno hiško za igre teh najmlajših? To je to! Hišica s šotorom Discovery Cotoons znamke Smoby je polna svetlobnih in zvočnih efektov, ki bodo otrokom vzbudile zanimanje in jih hkrati zabavale. Otroci se lahko veselijo odpirajočih vratc hiške, in tudi vstavljanke, ki so pri malčkih izredno priljubljene. Z igro v te hiški bodo malčki urili fino motoriko in prav tako spoznavali raznolike oblike, barve, zvoke in površine. Hiška omogoča prostor za igro tudi znotraj nje, kamor lahko malčki prinesejo svoje lastne igrače in se tam igrajo tako dolgo, kot bodo le želeli.

Hišica za dojenčke Baby Nurse Doll's Play Center Smoby

Center za nego smoby

Ni vsaka hiška enaka – ena je ustvarjena za otroke, ta pa za njihove dojenčke! Čudoviti rožnati center za dojenke Baby Nurse Doll's Play Center predstavlja multifunkcionalno hiško za dojenčke Baby Nurse, zahvaljujoč kateri mali skrbni mamici ne bo prav nič manjkalo. Vaša mala princeska se bo z igro s to hiško naučila, kako dojenčka umiti, preobleči, nahraniti in položiti v posteljico. Kompleksen center za nego ima popolnoma opremljeno kuhinjico in previjalni pult, ne manjka pa ji niti čudoviti okvirček za slikico.

Otroška delavnica Black+Decker Smoby

Želite razveseliti svojega sinčka z nečim prav za fante? Podarite mu pod smrečico delavnico Black + Decker, ki vsebuje neverjetnih 92 dodatkov! Med njimi ne manjka niti osnovno delovno orodje, kot je kladivo, izvijač, klešče, vrtalnik in žaga, ki jih potrebuje vsak mali mojster. Delavnica Smoby je zahvaljujoč kakovostni plastiki in štirim nogam stabilna in ima dovolj prostora za shranjevanje za vse vijake. Razveselila pa vas bo še z nečim – s pomočjo zabavnih aplikacij jo lahko priklopite tudi na pametni telefon.

Gugalnica Slon BIG z gibljivimi ušeski

Gugalnica slon big

Ali vaši malčki tožijo po poletju in gugalnicah po igriščih? Postavite jim eno v dnevno sobo ali pa tudi v otroško sobo! Gugalnica v podobi slončka priznanega nemškega proizvajalca BIG je dovolj velika tudi za dva otroka, v notranjih prostorih pa ne zavzema skoraj nobenega prostora. Siv slonček ima tudi gibljiva ušeska, ki služijo kot držala, tako da otrok med zibanjem ne ogroža nič, le zabava. Stabilna plastična gugalnica je lahka, nosilnost pa znaša kar 50 kg, zahvaljujoč ljubkemu obrazku slončka pa bo postala najboljši prijatelj vaših otrok.

Poganjalec avto Next Bobby Car BIG

Poganjalec avto big

Kdo pravi, da so luksuzni avtomobili le za odrasle? Nemški proizvajalec BIG ne misli tako in je zato ustvaril ta čudoviti poganjalec v podobi športnega avtomobila Next Bobby Car. Rdeče-siv avtomobilček bodo mali dirkači takoj vzljubili in ne bodo se hoteli peljati z ničimer drugim. Avtomobilček – poganjalec ima tudi funkcionalno hupo in realistične luči, ki svetijo. Samoumeven pa je tudi prostor za shranjevanje igrač, ki jih malček zmeraj nosi s seboj. Starše bo zagotovo razveselilo dejstvo, da je sedež poganjalca ergonomsko oblikovan, njegova širina pa podpira pravilen razvoj kolčnih sklepov.

Božič je praznik miru, spokojnosti in zagotovo tudi družinskega veselja. Odmislite stres zaradi nakupovanja zadnji trenutek. Letos preživite božič v mirnem družinskem vzdušju in opravite nakupe daril že zdaj. Prek spleta, v udobju doma in s pomočjo naših Medvedkov.

Božič se začne tu