Poskrbite za božična darila že danes in za darilo prejmite adventni koledar!

5 min.
01. okt'20

Kjer se je voda sipala in je pesek tekel, je bil čas hiter kot strela in božič se je bližal s svetlobno hitrostjo. Neobičajno leto 2020 ima sicer za nas pripravljenih še nekaj mesecev, predvsem starši pa vedo, da je čas resnično neizprosen in kot bi mignil bo božič že trkal na naša vrata. Poskrbite za to, da bi bil tudi letošnji božič srečen in vesel in s pripravami začnite že zdaj. Naši Medvedki vam bodo pri tem pomagali in vaše otroke razveselili še z darilom!

Naši zvesti mali in veliki kupci zagotovo že poznajo naše tri Medvedke iz kraljestva igrač. Oli, Mila in Bruno niso ravno redoljubni (že mnogokrat so nam v skladišču naredili pravi kaos), ko pa je na vrsti otroška sreča, pa zmorejo tudi nemogoče. Ravno zato smo jih zdaj prosili, da v skladišču opravijo generalno jesensko čiščenje in naše igralno kraljestvo pripravijo na čaroben božič. Po njihovi zaslugi so lahko ljubke nove igrače, evropskih proizvajalcev že zdaj na poti k vam, kjer si bodo lahko spočile in se pripravile na slavnostno odvijanje. To pa ne bi bil božič, če vam trije Medvedki k božičnemu nakupu ne bi v priložili še darila.

Oli, Mila in Bruno vedo, da čakanje na božična darila nima ne konca ne kraja in tudi predbožični čas se čudežno upočasni in se vleče kot kurja čreva. Še dobro, da je že davno en pametni človek ustvaril adventni koledar, v katerem lahko otroci vsak dan najdejo majhno sladkarijo ali pa drobno igračko! Čakanje na božič je zato lažje in še bolj zabavno. In ker tudi Medvedki tako obožujejo adventne koledarje, bodo letos tudi vaše malčke razveselili s čudovitim adventnim koledarjem z delavnice proizvajalca Écoiffier.

Tega lahko prejmete povsem preprosto! Dovolj je, da pri nas nakupite igrače v minimalni vrednosti 149 € in naši pridni Medvedki vam bodo k naročilu priložili darilo v podobi adventnega koledarja popolnoma brezplačno. Čudoviti adventni koledar vsebuje tradicionalnih 24 okenc, ki v sebi skrivajo 24 delčkov čarobnih božičnih kock. Vsak dan v adventu, torej od 1. decembra dalje otroci odpirajo okenca koledarja, kjer se za vsakim skriva po ena kocka celotnega seta. Ko bodo na božični večer odprli zadnje okence, bodo v rokah držali tudi zadnji del pravljične sestavljanke, s katero si lahko izmišljajo lastne božične zgodbe s srečnim in čarobnim koncem.

Zakaj kupovati že zdaj?

Zgodnji nakupi, predvsem ti božični, imajo mnogo prednosti in prav nobenih slabosti. Prihranili ne boste le ogromno časa, ampak tudi denarja, ne boste izgubljali živcev, ki jih med božičnimi nakupi vsi tako hitro izgubimo. Spomnite se na gnečo v trgovinskih centrih malo pred božičem, dolge vrste pred blagajnami in predvsem razočaranje, ko vam to sanjsko igračo vašega malčka nekdo drug izmakne pred nosom. Še več, zdaj, v času pandemije, si vam med spletnim kupovanjem ni treba nadeti maske, kar je kar fino, kajne?

Nakupite božična darila že prej (in predvsem preko spleta) in ne bo vas pričakal noben scenarij z razočaranjem in živčnostjo! Pripravite si skodelico vročega čaja ali okusno kavo, dvignite noge, odprite stran z e-trgovino in udobno v košarico naložite igrače, po katerih hrepenijo vaši najmlajši. Potem pa le počakajte na kurirja in igrače skrijte nekam, kjer jih otroci ne bi bodo našli.

Predhodni božični nakupi bodo zagotovili, da bo božično vzdušje v vašem domu resnično mirno in brez stresa. Vi boste zahvaljujoč temu lahko pomirjeno uživali v trenutkih z otroki, saj boste vedeli, da so darila že lepo zavita in čakajo le na ta čarobni trenutek božičnega večera.

Ustvarjene za božič!

Se vam je zvrtelo v glavi zaradi tako velike ponudbe čudovitih igrač? Brez panike, naši Medvedki vam bodo pri izbiri z veseljem pomagali. Poglejte, so že pripravili seznam čudovitih novosti evropskih proizvajalcev, ki bodo zagotovo razveselile vse otroke.

Restavracija s kuhinjo Food Corner Smoby

Restavracija kuhinja corner

Božiča si brez okusne hrane ne znamo predstavljati. Vaši otroci vam ga bodo pripravili takoj po odvijanju tega čudovitega darila, restavracija s kuhinjo Food Corner, prestižnega francoskega proizvajalca Smoby. Večfunkcijska restavracija se ponaša z brezčasnim dizajnom in malim kuharjem in gostom omogoča dostop z vseh strani. Igrača je razdeljena na kuhinjski in restavracijski del, zahvaljujoč čemur lahko otroci preizkusijo različne naloge in si prav tako izmišljajo različne prigode z restavracije. Del kuhinje Food Corner je bogati set 29 dodatkov, ne manjka pa niti plačilni terminal, aparat za pijačo in nujni pripomočki.

Poganjalec Bobby Car Neo BIG

Pripravi, pozor, start! Rdeč avtomobilček s črnimi detajli, edinstveno sprednjo masko in hupo bo pod smrečico razveselil prav vse dirkače. Poganjalec BIG v podobi luksuznega avtomobilčka Bobby Car Neo ima udoben protizdrsni sedež, vožnja na njem pa spodbuja pravilen razvoj kolkov in spodbuja mišice na nogah. Starši boste poleg tega hvaležni tudi UV filtru, ki varuje barvo pred bledenjem in tihim 3-slojnim gumiranim kolesom. Otroke pa bodo razveselili tudi priključki za pripenjanje dodatkov znamke BIG, na primer prikolico in vlečno vrv.

Punčka Lila Chérie Mon Grand Poupon Corolle

Bozič punčka lila cherie

Edinstvena punčka Lila Chérie Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle bo vašega malčka navdušila že od prvega trenutka dalje. Čudovita modrooka dojenčica Lila Chérie lahko zahvaljujoč svojim interaktivnim funkcijam reagira na otrokovo nego in njegove dotike. Ima poponoma dodelane detajle obrazka in prav tako brblja, joka, rdeči, pije iz stekleničke in mežika z očki. Originalno punčko Corolle bodo otroci lahko preoblačili, nahranili, uspavali in se z njo podali na sprehode. Otroci jo bodo oboževali tudi zahvaljujoč nežnemu vonju po vanilji in dodatkom, ki so nujni za nego dojenčka.

Če vam je všeč vizija, da vas nekaj dni pred božičem, ne bo mučilo nič drugega kot količina pojedenih medenjakov, ste na pravem naslovu. Opravite božične nakupe že danes in spremenite te sanje v čudovito resničnost. Ne pozabite, za vsako naročilo nad 149 € vam bomo priložili adventni koledar Écoiffier v vrednosti 14,99 € za darilo! Naj bo božič še bolj srečen.

Božič se začne tu!