5 najlepših igrač za dečke

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
12. nov'21

Božični čas se neusmiljeno približuje in mi v trgovini z igračami Medvedkiigrace.si zelo dobro vemo, kaj to pomeni. Starši si spet belijo glave s tem, kaj bi bilo tisto, kar bi otroke najbolj razveselilo pod smrečico. Naši trije Medvedki so zdaj že korak naprej in imajo za vas predloge za čudovite igrače za dečke, ki vam bodo olajšali božične nakupe in vam tako priskrbeli več časa za družino.

Imate doma malega strastnega dirkača? Ali pa kuharja, ki vam asistira pri vsaki kuhi? Je vaš sinček navdušen nad veliki delovnimi stroji? Ni pomembno, katera aktivnost vzbudi zanimanje vašega malčka – pri nas boste našli popolno božično darilo za vsakega otroka, zahvaljujoč našim idejam pa bo to iskanje veliko hitrejše in enostavnejše. Poiščite navdih pri naših idejah za čudovite igrače za dečke in poskrbite za vesel in nepozaben božič. Tu bo kot bi mignil.

Poganjalec Bobby Car Neo BIG

Vsak deček že od majhnega hrepeni po lastnem avtu in sanja dneve, ko se bo usedel za volan svojega prvega vozila. Poganjalec Bobby Car Neo nemške znamke BIG bo to nalogo opravil z odličnim. Otroški poganjalec v obliki luksuznega modrega avtomobilčka je izjemno pristnega videza, kar poudarjajo še funkcionalna hupa, sprednja maska z mrežo in zadnje odsevne luči. Samoumevni so udoben ergonomski sedež, tiha kolesa in podloga za koleno, ki ji bodo hvaležni predvsem starejši dečki, ki bodo s poganjalcem eksperimentirali in se poganjali kot na skiroju. O tem, zakaj so poganjalci pomembni za zdrav razvoj otrok, preberite v tem članku.

Igrače dečki poganjalec

Elektronski simulator vožnje V8 Driver Smoby

Bolj izkušeni šoferji se bodo brez dvoma razveselili elektronskega simulatorja vožnje V8 Driver z delavnice priljubljene francoske znamke Smoby. Ta elektronski simulator vožnje predstavlja odličen simulator dirkalnega avtomobila, zahvaljujoč kateremu bodo otroci okusili hitrost vožnje v maksimalni varnosti in udobju doma. Simulator vožnje V8 Driver Smoby je opremljen z elektronskim volanom, mehanskimi pedali, osvetljenim ekranom in kar je najboljše – simulira hitro vožnjo, motnje avtomobila in vzvratno vožnjo, male šoferje pa bo razveselil z zvočnimi in svetlobnimi učinki. Ergonomski sedež lahko nastavite na 3 položaje, zato bodo dolge ure dirk zabavne pa tudi udobne.

Igrače dečki trenažer

Restavracija s kuhinjo Food Corner Smoby

Nobena skrivnost ni, da so moški izjemni kuharji in da v kuhinji nemalokrat prekosijo ne le eno žensko. Ljubezen do kuhanja se začne že v otroštvu in zahvaljujoč restavraciji s kuhinjo Food Corner znamke Smoby se bo vaš sin naučil kuhati in tudi voditi svojo restavracijo. Restavracija s kuhinjo Food Corner je odlična izbira za vse otroke, ki se med pripravo jedi ne premaknejo iz kuhinje in jih stalno zanima, kaj se v kuhinji dogaja. Ta igrača je razdeljena na dva dela – kuhinjski in restavracijski, zato brez težav omogoča igro več otrokom hkrati. Mali kuharji in lastniki restavracij bodo v njej našli 29 dodatkov, med katerimi se lahko veselijo aparata za pijačo, naročilnega in plačilnega terminala.

Igrače dečki kuhinja

Bager Maxi Power BIG s sedežem

Za male navdušence gradbenih del obstaja le ena popolna igrača – bager Maxi Power BIG v čudoviti rumeni barvi, ki le poudarja njegovo pristno podobnost s pravim bagerjem. Otroški delovni avtomobilček v podobi bagra ima kolesa iz gume, ki ne bodo poškodovali tal, zato pa je bager kot nalašč tudi za notranje prostore. Bager ima gibljivo nakladalno roko, ki jo med sedenjem lahko otrok obrača v vse smeri, kot pravi bagerist. Bager bodo otroci uporabili kot poganjalec, s čimer bodo krepili svoje mišice na nogah in izboljševali svojo fizično kondicijo, igra s premično roko pa bo prispevala k razvoju logike in predstavnosti.

Igrače dečki bager

Klop za risanje Magic Desk Smoby

Spodbujajte ustvarjalnost, domišljijo, umetniške vloge vaših otrok in tudi željo po učenju z igro. Male slikarje, pisatelje in nadobudne učence boste za božič zagotovo razveselili s klopjo za risanje Magic Desk znamke Smoby. Klop Riši in Briši v sebi skriva originalno tablo, na katero lahko otroci rišejo različne sličice, vadijo pisanje številk in abecede. S krpico za brisanje table bodo svoje ustvaritve lahko tudi hitro zbrisali in začeli znova. Del klopi so tudi krpica, zbrisljiv flomaster in blok s sličicami, ki jih lahko otroci pobarvajo ali pa v njih najdejo navdih za svoje risbe. Klop ponuja kar 4 prostorčke za shranjevanje, ki bodo poskrbeli za popoln red po vsaki igri.

Starejši kot smo, bolj se zavedamo, da za božič niso pomembna darila, ampak predvsem prisotnost najbližjih. Otroci pa to dojemajo drugače in se veselijo trenutka, ko bodo stekli k osvetljeni božični smrečici in pod njo našli darila, o katerih so sanjali. Že veste, katera darila bodo vaši najmlajši letos odvili?