Božična darila za deklice

  Kategorije: Namigi za igrače,
3 min.
02. dec'17

Božiček in dedek Mraz počasi, ampak vztrajno začenjata z zavijanjem daril. Če so vaše male princeske že napisale pisma z božičnimi željami, ne pozabite Božičku malce pomagati. Če pa deklice še ne vedo točno, kaj si želijo, vam bomo mi pomagali z izbiro. Ko boste zagledali nasmejane otroške obrazke, boste vedeli, da so bili naši nasveti pravilni.

Otroci si božiča ne znajo predstavljati brez daril, čeprav odraslim niso tako zelo pomembna. Odvijanje daril, ali pa kar trganje papirja, pod razsvetljenim božičnim drevescem, ko v ozadju igrajo božične pesmi ali pa božična pravljica ... Vsi starši želijo svoje otroke razveseliti in mi točno vemo, s kakšnimi darili iz kategorije za deklice boste razveselili svoje hčerkice.

Za pomočnice v kuhinji

Vas v kuhinji stalno spremlja mala pomočnica? Razveselite jo z lastno kuhinjo, v kateri bo kar sama šefica. Otroška kuhinja Tefal Studio XL Bubble Smoby je elektronska in ima kar 34 dodatkov, zahvaljujoč katerim se bo vaša mala kuharica počutila kot prava kuharska mojstrica. Kuhinja ima popolno opremo in ji ne manjka niti hladilnik, pečica za peko, kavni avtomat in prav tako aparat za gaziranje pijač z realističnimi zvoki. Vsaka spretna deklica od 3. leta starosti lahko v njej skuha in speče dobrote, ki si jih bo le izmislila.

Kuhinja tefal smoby

Kuhinja za darilo

Za bodoče učiteljice

Bi se vaša pridna šolarka ali predšolarka rada učila tudi med novoletnimi počitnicami? Lesena šolska tabla Grafitti Splash je potem zanjo pravo darilo. Magnetna tabla francoskega proizvajalca lesenih igrač Janod je nastavljiva po višini in primerna za deklice od 3. do 8. leta starosti. Tabla ima dve strani – na eno lahko otroci pišejo s kredo, na drugo pa s flomastri, ki jih lahko izbrišejo z gobico. S to tablo se bodo deklice igrale učiteljice in tudi učenke, ki lahko na tabli vadijo računanje. Tabla je odlično darilo, ki pripomore k razvoju otroške domišljije in spodbuja ustvarjalnost.

Magnetna tabla janod

Tabla za darilo

Za strastne kuharice

Je vaši hčerkici bolj všeč rožnata barva ali kuhanje? Z leseno otroško kuhinjo Cote Janod vam ne bo več treba izbirati. Kuhinja v nežni rožnati barvi bo razveselila vse deklice od 3. leta starosti in jim pomagala izpolniti sanje o lastni kuhinji. Prikupni mali lonci, kuhalnica, lopatka in kuhinjska rokavica ne smejo manjkati v nobeni kuhinji in so zato del tega kompleta. V tej kuhinji se bo deklica počutila odraslo in se naučila mnogo stvari, ki jih bo lahko kasneje uporabila.

Otroška kuhinja Cote Janod

Lesena kuhinja za darilo

Za božično peko

Vam vaša hči rada pomaga pri ustvarjanju božičnih piškotkov? Set dodatkov za kuhinjo Janod mora vaša slaščičarka preprosto imeti. Set vsebuje kar 14 silikonskih in lesenih dodatkov, med katerimi je 9 modelčkov za male piškotke in 2 za velike. Set za deklice od 3. leta starosti dalje bo malim slaščičarkam prinesel veliko zabave, s katero bodo nalezli tudi starše. Takoj ko bodo odvile darilo, vas bodo potegnile za rokav, da bi skupaj spekli še eno porcijo piškotkov.

Kuhinjski set Janod

Kuhinjski set za darilo

Za udobje dojenčkov

Ima tudi vaša deklica svojega dojenčka? Zagotovo tudi sami veste, da je težko otroka stalno nositi v naročju, zato si tudi vaša mala princeska zasluži prav voziček za svojega dojenčka. Leseni voziček za dojenčke Mademoiselle Janod je čudovite rožnate barve in je kot narejen za otroke od 18. meseca starosti, ki že sami hodijo in lahko svojega dojenčka vzamejo kamorkoli s seboj. Zahvaljujoč temu dojenčku se prilagajajo svetu odraslih, se igrajo mamice in skrbijo za svojega dojenčka.

Voziček za dojenčke Janod

Voziček za darilo

Otroške očke bodo kar zasijale, ko bodo ugledale lična darila pod smrečico, kar bo razveselilo tudi starše. Igrače za deklice so raznovrstne, tako da boste zagotovo imeli ogromno izbiro. No, kaj bo pa letos vaša mala princeska našla pod smrečico?

Darila za deklice