Last minute božična darila za vse otroke

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
16. dec'19

Božič se bliža z rekordno hitrostjo in prav tako hitro izginja čas za nakupe božičnih daril. Ne prelagajte nakupov na zadnji trenutek in priskrbite otrokom občutek, da jih bo pod smrečico počakala želena igrača. Naši Medvedki vam bodo svetovali, katera darila bodo razveselila najbolj od vsega.

Za ljubitelje kuhanja

Kuha in peče se na véliko in ne le za božič, ampak kar celo leto, predvsem v otroških kuhinjah. Če imate doma malega kuharja ali pa kuharico, potem je izbira darila več kot očitna. Pod smrečico ne sme manjkati odlična kuhinjica z mnogimi funkcijami in dodatki, zahvaljujoč katerim bodo kuhanje, peka in skrb za goste resnično prvovrstna.

Kuhinja s tekočo vodo Tefal Evolutive Gourment Smoby

Kuhinja božična darila

Premium kuhinja Tefal Evolutive Gourment, priznanega francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti. Zahvaljujoč podstavkom pa se bodo v kuhinjici lahko igrali še leta in leta – kuhinja namreč raste skupaj z otroki. Ta kuhinja pa ponuja še veliko več. Otroke bo zabavala z mnogimi funkcijami, med katerimi ne manjka niti učinek tekoče vode, lonec s čarobnimi mehurčki in elektronska mikrovalovka. Po kuhanju lahko otroci uživajo v jedilnem kotičku, ki je sestavljen iz pulta in udobnih stolčkov KidChair.

Nakupovalni voziček iz blaga Tender Leaf Toys

Voziček božična darila

Priprava okusnih jedi ne bo mogoča brez predhodnega nakupa. Po nakupih se bodo otroci podali skupaj z nakupovalnim vozičkom z lesenim ogrodjem, ki je dopolnjen s tekstilno torbo čudovitega dizajna. Velika rdeča kolesa bodo otrokom olajšala prevoz nakupljenega blaga v kuhinjo, v vozičku pa bodo z veseljem prevažali tudi svoje najljubše igrače. Ta nakupovalni voziček edinstvenega britanskega dizajna je odličen dodatek za otroške kuhinjice, pa tudi za igre s trgovinicami, kjer se bodo otroci z njim igrali trgovce in kupce.

Za male šoferje

Skoraj vsakega malega dečka (in tudi deklice) navdušujejo hitri avtomobili, dirke in vse, kar k temu spada. V naši ponudbi boste našli mnogo igrač iz te kategorije, od odličnih dirkalnih stez, do majhnih avtomobilčkov pa vse do odličnih vozil za najmlajše.

Elektronski simulator vožnje V8 Driver Smoby

Elektronski simulator vožnje bo izpolnil sanje vsakega malega dirkača, ki se še ne more usesti za volan, vendar ga šofiranje zelo privlači. S trenažerjem V8 Driver znamke Smoby bodo vaši najmlajši preizkusili vožnjo na lastni koži. Elektronski trenažer ponuja otrokom simulator dirk in zahvaljujoč aplikaciji za pametne telefone tudi mnogo različnih tras. Samoumeven je funkcionalni elektronski volan, pedale, osvetljen ekran, mnogo zvočnih in svetlobnih efektov in udoben sedež, ki bo popestril vsako razburljivo vožnjo.

Bager Maxi Power BIG s sedežem

Bager božična darila

Ali je tudi vaš malček navdušen nad gradbenimi stroji? Ne odlašajte in ga razveselite z odličnim bagrom, nemške znamke BIG. S kakovostnimi gumiranimi kolesi je to realistično vozilo primerno tudi za notranje prostore, saj ne bo poškodoval tal, ne bo puščal sledi, hkrati pa je tudi tih. Male gradbenike bo zagotovo prevzela predvsem funkcionalna nakladalna roka, ki je preprosta za premikanje. S to edinstveno igračo v čudoviti rumeni barvi se otroci ne bodo le zabavali, ampak hkrati krepili svoje mišice na nogah in rokah ter izboljševali motorične spretnosti.

Za male starše

Igre poklicev spadajo med tipične otroške igre, ki otroke zabavajo, z njimi pa se hkrati tudi veliko naučijo. Otroci se učijo s posnemanjem in jim zahvaljujoč tem igračam za vajo spretnosti ni treba čakati na odraslost. S posnemanjem sveta odraslih se otroci razvojno pomikajo naprej, učijo se prevzemati odgovornost za svoja dejanja in se razvijajo fizično in tudi čustveno.

Stolček za hranjenje in gugalnik Violette Baby Nurse Smoby

Stolček za hranjenje božična darila

Vsak dojenček potrebuje udobje in nego, ki jo male mamice lahko zahvaljujoč stolčku za hranjenje z gugalnikom priročno priskrbijo. Čudoviti stolček za hranjenje Violette Baby Nurse v odtenkih rožnate barve je primeren za dva dojenčka, zahvaljujoč čemur se bodo z njim igrali tudi dve deklici, ali pa ena, ki ima dva dojenčka – dvojčka. Del stolčka sta tudi dva krožnička z žličkami, zato bo hranjenje povsem preprosto. Sedež lahko snamete s podstavka in v trenutku se bo spremenil na originalen gugalnik!

Dojenček Leonie Corolle Mon Grand Poupon

Dojenček božična darila

Da stolček ne bi sameval potrebuje dojenčka! Pri pogledu na dojenčka Leonie, francoske znamke Corolle bo vaši deklici obrazek v trenutku zažarel. Čudoviti dojenček Leonie ima značilen vaniljev vonj, kar pa ni njegova edina prednost. Otroke od 2. leta starosti bodo očarale modre mežikajoče očke in prikupna oblačila, ki se lahko zamenjajo. Izjemnost tega dojenčka temelji na edinstvenih obraznih potezah in tudi v veliko dodatkih, s katerimi bo nega za dojenčka vedno zabavna.

Ne prepustite naključju nič in presenetite svoje otroke z darili, ki si jih že dolgo želijo. Naročite jih pravočasno, izberite igrače, za katere zagotavljamo dostavo do božiča in naši Medvedki bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da bi k vam pripeli še pravi čas.