Avgust poln daril! Katero bo pripotovalo k vam?

  Kategorije: Akcije in popusti,
4 min.
01. avg'19

Prihod avgusta je za mnoge žalosten, saj pomeni le eno – do konca počitnic ostane le še en mesec. Za žalovanje pa v avgustu ne bo časa niti minutke! Naši pridni Medvedki so za vas pripravili veliko daril, ki bodo pregnala žalost in tudi misli na prihajajoče šolsko leto. Pričakajte z nami avgust, poln daril!

Priznati moramo, da si naši trije Medvedki tokrat res zaslužijo pohvalo! Odločili so se, da vas v avgustu dodobra nagradijo, saj bodo le delili in delili. Dobro vedo, da vsem niso všeč enake stvari, zato so temu prilagodili tudi avgustovska darila. Skupaj z nami si oglejte, kaj vam bodo Oli, Mika in Bruno v avgustu priložili k naročilom.

Blog morje

Bazenček, nahrbtnik ali jadrnica?

Predstavljajte si, da k vam v službo pridrvijo trije Medvedki, ki z vnemo, vsak po svoje glasno vpije. "Otrokom bomo podarili nahrbtnike! Ti jim bodo zagotovo prišli prav pred začetkom šole!", je vzklikala praktična Mila in nam pred nosom mahala z nahrbtnikom smarTrike.

S svojimi pljuči se ji je pridružil tudi Bruno, prav tako s svojim darilom: "Ne! K naročilom bomo priložili bazenčke! Pa saj so vendar še počitnice in otroci se želijo kopati!" In takoj je začel napihovati bazenček.

Niti Oli ni ostal tiho, saj je vedno sanjal o tem, da bo enega dne prepotoval cel svet. "Avgusta bomo podarjali jadrnice in konec!", si je trudil izboriti svoje mesto trmasti Medvedek in kot bi trenil, so jadrnice AquaPlay že plavale po umivalniku.

Ne bomo vam lagali, zaradi treh glasnih Medvedkov nas je začela že boleti glava in v pisarni je zavladal totalni kaos. Na koncu nam jih je uspelo utišati in obljubili smo jim, da bomo od 1. 8. do 31. 8. podarili vsa darila, ki so jih izbrali. Za nalogo smo jim dali, da si izmislijo pravila in dodali še eno lastno – daril ni mogoče združevati. Želimo, da bi vsak otrok dobil pravega. S tem so se Medvedki strinjali in odhiteli v skladišče, pisati pravila. Mi vam bomo predstavili darila.

Jadrnica AquaPlay pri nakupu nad 20 €

Plachetnice si

Vam je uspelo v naši e-trgovini avgusta nakupiti za najmanj 20 €? Za vas imamo dobro novico! Kot darilo vam bomo priložili eno izmed treh jadrnic AquaPlay Regatta. Ladjice v čudovitih in pestrih barvah so narejene iz plastike, ki se lahko reciklira in bodo otrokom priskrbele ogromno zabave, in ne le poleti, temveč tudi jeseni in pozimi. Z vodnih stez jih AquaPlay jih lahko vaši mornarji prestavijo v banje, kjer jih bodo spremljale med vsako kopeljo. Nakupite pri nas od 1. 8. do 31. 8. 2019 za najmanj 20 € in jadrnica AquaPlay bo vaša!

Nahrbtnik smarTrike za darilo ob nakupu tricikla

Batoh si

Za male izletnike pa smo pripravili drugačno darilo – za vse tricikle smarTrike, ki jih boste kupili pri nas v avgustu, boste od nas prejeli priročen stilski nahrbtnik smarTrike, primeren za na delo, v šolo in tudi za izlete. Nahrbtnik smarTrike je zelo lahek, poleg glavnega predalčka na zadrgo pa vas čaka še manjši žepek, ki se nahaja na sprednjem delu. Zahvaljujoč nahrbtniku boste imeli proste roke, s katerimi se lahko na polno posvečate svojim malčkom.

Bazenček za otroke ob nakupu hiške Smoby

38 banner domcek smoby bazen darcek 1 1200x628 SI

Postavi hišo, posadi drevo in ... napihni bazen! Tako nekako si je svoje darilo predstavljal Bruno. Po njegovem k vsaki pravi hiški Smoby spada tudi bazenček. Vsem, ki boste svoje otroke avgusta razveselili s katero koli hiško Smoby, bomo brezplačno priložili še bazenček Mondo s pravljičnim motivom. Izbirate lahko med dvema bazenčkoma – bo vaše najmlajše bolj razveselil rožnati bazenček v motivu priljubljene Hello Kitty, ali pa rdeče-rumeni iz legendarne risanke Avtomobili? Med opombe ne pozabite zapisati, kateri bazenček bi raje prejeli.

Medvedki in njihovi pogoji

Mislili smo že, da so Medvedki pozabili na svoja pravila, vendar smo se motili. Čez nekaj časa so se vsi trije k nam vrnili s papirjem v roki. Na njem so bili zapisani naslednji pogoji:

  1. Daril ni mogoče kombinirati, kar pomeni eno naročilo = eno darilo.
  2. Če bo v vaši nakupovalni košarici hiška Smoby, vam bomo priložili bazenček in ne ladjic.
  3. Če naročite tricikel smarTrike, prejmete nahrbtnik in ne ladjic, čeprav vaše naročilo presega znesek 20 €.
  4. Če pri nas naročite hiško Smoby in tricikel smarTrike, boste prejeli nahrbtnik in ne bazenčka.

Cel avgust bo v naši e-trgovini potekal v znamenju daril, ki jih boste deležni tudi vi! Razveselite svoje otroke s čudovitimi igračami, poleg katerih vam bodo Medvedki priložili še odlično darilo. Že veste, katero bo pripotovalo k vam domov?

Pojdimo po nakupih!