AquaPlay: idealna igra za vrt in balkon

  Kategorije: Namigi za igrače,
3 min.
29. apr'20

Čas, ki ga z otroki v teh dneh preživimo na svežem zraku, je neprecenljiv in lahko v njem uživamo kot še nikoli do zdaj. Prav tako pa bodo vaši otroci uživali v igri z vodnimi stezami AquaPlay, ki ponujajo veliko več kot le zabavo. Odkrijte čarobnost popolnih vrtnih in balkonskih igrač.

Za raziskovanje skrivnosti vode in opazovanje delovanje jezov otrokom ni treba več na ure fizike. Skupaj z njimi na balkonu ali vrtu postavite originalno vodno stezo AquaPlay, zahvaljujoč kateri se bodo vaši otroci potopili v svet vodne sile in spoznali, kako lahko vodni tok poženejo s turbinami, vrtinci in ladjicami. Kaj vse vodne steze AquaPlay ponujajo?

Švedsko-nemška kakovost

Znamka AquaPlay oblikuje svoje vodne steze in dodatke na Švedskem, vsi dizajni pa se v resnične predmete spremenijo v Nemčiji. Rezultat tega vrhunskega sodelovanja so odlični in kakovostni vodni sistemi, ki izpolnjujejo stroge evropske kriterije. Ponašajo se z UV filtrom, ki visokokakovostno in reciklirno plastiko ščiti pred sončnimi žarki. Zahvaljujoč temu bodo vodne steze, ladjice in figurice videti kot nove, plastika pa ne bo zbledela, prav tako pa je odporna proti praskam. Znak kakovosti vodnih stez AquaPlay so poleg drugega zaobljeni robovi in triletna garancija, ki bo razveselila mnoge starše.

Zabavna ura fizike

Poučevanje se je s šol premaknilo v otroške sob, mnogi starši pa si belijo glavo s tem, kako otrokom pojasniti bolj zahtevne predmete, med katere fizika nedvomno spada. Vodne steze AquaPlay so sicer namenjene otrokom od 3. leta starosti, ampak se bodo z njimi z veseljem igrali tudi šoloobvezni otroci, za katere bo odkrivanje zakonov vode ne le učenje, ampak tudi igra.

Med igro z vodnimi stezami AquaPlay bodo mali fiziki preučevali princip plavanja in potapljanja, delovanje vodnega kolesa, način postavljanja in trdnost konstrukcije. Celotna zgodba vodne igre se začenja z vodno črpalko, s katero otroci načrpajo vodo v vodni zbiralnik. Potem zadostuje, da otroci odprejo kanal in opazujejo, kakšno moč ima voda in kako s seboj jemlje vse ladjice, trajekte in tovorne ladje.

Pri igri z vodnimi stezami se otroci učijo, kako voda teče ali pa kako se vodna gladina dviga in pada pri pravih jezovih. Razlaga fizikalnih principov vode bo zahvaljujoč vodnim stezam AquaPlay resnično mala malica.

Vodne steze kombinacije blog

Neskončne možnost proučevanja

Sistem vodnih stez AquaPlay je premišljen do najmanjšega detajla, otroci pa se bodo v igro potopili že takoj na začetku. Vodne steze so zasnovane tako, da se lahko razširijo in ponudijo otrokom neomejene možnosti za ustvarjalne zgradbe. S kombiniranjem več vodnih stez lahko skupaj z otroki postavite ogromno vodno stezo, ki lahko konkurira tudi tistim največjim.

Del vsakega jeza je lahko zahvaljujoč temu edinstvenemu sistemu most, gorska jama, jezero, žerjav za kontejnerje in tudi vodno kolo. Otrokom bodo med igro delale družbo ljubke figurice na čelu z kapitanom, medvedom Bojem. Ne manjkajo pa niti jadrnice, čolnički s tovorom in nenazadnje, vodna črpalka, ki bo popestrila vsako igro.

Naj vas z močnim tokom v svoj vodni svet potegne vodna steza AquaPlay, , skupaj z otroki pa si postavite edinstvene poučne vodne steze. Vaš balkon ali vrt se bo v trenutku spremenil na originalen vodni jez, ki ne bo očaral le otrok, ampak tudi odrasle.

Odkrijte skrivnosti vode