Lesena klasika Janod po odličnih cenah!

  Kategorije: Akcije in popusti,
2 min.
09. okt'17

Medvedki imajo radi tradicije in zato so za vaše otročke pripravili nove lesene igrače, s katerimi se bodo igrale tudi naslednje generacije. Izberite iz ponudbe edinstvenih igrač Janod in izkoristite samo tedanje izhodiščne cene, ki se resnično izplačajo.

lesana klasika Janod

male kuharske mojstre bo razveselila lesena kuhinja, v kateri bodo razvijali svojo fantazijo. Pri kuhanju dobrot jim bodo kuhinjske plošče svetile kot v pravi kuhinji in za pripravo svojih poslastic bodo našli vso potrebno posodo.

male navihance bodo razveselile magnetne igrače iz lesa, kot na primer vesele figurice, zabavne knjige in magnetne mape, zahvaljujoč katerim se bodo z igro naučili novih stvari in si širili svoj besedni zaklad.

mali glasbeniki lahko zaigrajo na klavir in kitaro in tako razvijajo svoje glasbeno nadarjenost. V ponudbi boste našli tudi ljubke vozičke in edinstvene hišice za punčke. Najmlajše otroke pa bodo razveselile barvne didaktične igrače. Pri sestavljanju živalic, obračanju koleščkov in drugih zabavnih igrah se ne bodo le zabavali, ampak hkrati razvijali svoj potencial.

Vse lesene igrače Janod imajo edinstven, brezčasen dizajn in so izdelane v najboljši kakovosti, ki bo zagotovila, da se bodo z njimi lahko igrale tudi druge generacije. Lesene igrače so zasnovane tako, da bi razvijale ustvarjalnost in predstavnost vaših otrok.