Hura v šolo! Izkoristite super akcijo na igrače Janod in prejmite darilo

  Kategorije: Akcije in popusti,
2 min.
20. avg'17

Šolsko leto se počasi približuje in otroci bodo kmalu spet sedli v otroške klopi, kjer bodo pridobili ogromno novega znanja. Najmlajši bodo sicer morali na šolska vrata še nekaj let počakati, ampak to ne pomeni, da zato tudi oni ne bi mogli razvijati svojih spretnosti in ustvarjalnosti. Zahvaljujoč edukativnim igračam Janod se bodo tudi najmlajši otroci lahko igrali šolo, in kar je najpomembnejše, z igračami Janod je učenje zabava.

Zdaj je pravi čas, da si izberete iz široke ponudbe kakovostnih igrač Janod, v kateri boste našli na primer šolske table, šolske klopi, kreativne igrače in čudovite pravljične nahrbtnike za najmlajše.

Zdaj vam pri nakupu katerihkoli igrač Janod v vrednosti nad 80 € podarjamo čudovite lesene magnetke na temo kmetije za darilo!

Hura v šolo magnetki

Pravila akcije

Pri nakupu katerihkoli igrač znamke Janod v vrednosti nad 80 € morate v košarico dodati tudi lesene magnetke in uporabiti kodo s popustom MAGNETKI. Cena magnetkov bo samodejno odšteta od končne vsote. Kot bonus pa bo vsako naročilo, ki bo izpolnjevalo vse navedene pogoje, dobilo še ekstra kupon s 15 % popustom na nasleden nakup igrač Janod. Kupon boste samodejno prejeli na vaš e-mail, ko bodo izpolnjeni vsi pogoji. Akcija traja do 30.9.2017, zato ne odlašajte in pričnite z nakupovanjem ter razveselite svoje najmlajše.

Lesena šolska tabla Graffiti Splash magnetna, dvostranska in pregibna s 13 dodatki od 3-8 let

Lesena magnetna tabla

Več tabel

Lesena šolska klop in tabla Splash Janod 2v1 magnetna pregibna s poličko in dodatki od 3.-8. leta

šolska klop splash

Več klopi

Leseni magnetki Farm Magnets 24 kom od 2. leta

Leseni magnetki kmetija

Želim darilo

Janod je ugledna francoska znamka, ki se osredotoča na izdelavo tradicionalnih lesenih igrač že od leta 1970. Igrače Janod imajo unikaten brezčasen dizajn in zahvaljujoč kakovostni izdelavi se lahko z njimi igrajo tudi druge generacije. Oglejte si celotno ponudbo igrač Janod.

Postopek koriščenja kode s popustom

Postopek koriščenja kode s popustom