Medvedkov adventni koledar

01. dec'18

Ali si lahko predstavljate božič brez adventnega koledarja? Naši Medvedki si ga ne morejo. Prav zato smo za vas in vaše otroke pripravili poseben adventni koledar. Poseben je zato, ker ne bo poln sladkarij, ampak igrač, ne manjkale pa ne bodo niti nagradne igre. Ste pripravljeni? Komaj čakamo, da vam ga razkrijemo!

Še prej pa vam bomo razkrili, kako je ta Medvedkov adventni koledar sploh nastal. Že dolgo tega pred božičem so naši trije Medvedki, Oli, Mila in Bruno izvedeli, da otroci vsako leto prejmejo koledarje s 24 skrivnimi okenci. Vsak dan enega odprejo in v njem najdejo majceno sladko čokoladico, ki jim polepša dan.

Medvedkom ta zamisel dolgo ni pustila spati in premišljevali so, da bi tudi sami lahko izdelali lasten adventni koledar. Sladkarije so jim v želodčkih povzročale same nevšečnosti in zaradi njih so jih boleli zobki. Na koncu pa so dobili odlično idejo! Delajo vendar v trgovini z igračami, zakaj ne bi bil torej adventni koledar namesto čokoladic, raje poln igrač?

Blog advent si

Vsak dan en dobitnik

Med adventnim časom, torej med 1.12, in 24.12 vas na naši spletni strani čaka adventna nagradna igra za vse naše kupce, ki bodo v tem času nakupili poljubne igrače. In ker gre za adventni koledar s 24 okenci, bo tudi dobitnikov 24. Vsak dan bomo izžrebali enega srečnega nagrajenca, ki bo v nagradni igri sodeloval prav s številko oddanega naročila. To pa sploh še ni vse! Medvedki so prav za vas pripravili še eno malo presenečenje – vsak dan boste lahko izbrali eno od dveh igrač, nad katero bi bili vaši otroci najbolj navdušeni in prav ta bo k vam pripotovala v primeru zmage.

Tako kot vsaka nagradna igra mora tudi ta imeti določena pravila. Medvedki privoščijo nagrado vsakemu, zato so se odločili, da lahko z enim naročilom zmagate le enkrat. Če se zgodi, da takoj 1. decembra zmagate, se s tem naročilom ne morete več prijaviti. Naslednji dan boste na naši spletni strani in na naši Facebook strani izvedeli ime srečnega nagrajenca. Po koncu adventnega koledarja bodo Medvedki vseh 24 nagrad zapakirali in poslali hkrati. Na nove igrače bodo malčki morali še malce počakati, zahvaljujoč temu pa bodo imeli božič kar dvakrat! Kdo pa ne bi želel imeti božiča kar dvakrat letno?

Kako adventni koledar deluje?

Kakšen pa bi bil adventni koledar, če ne bi imel pravil? Saj tudi čokoladnega ne bi smeli pojesti kar naenkrat. Verjemite, Medvedki so to že poskušali, vendar ni izpadlo najboljše. Zato smo vam raje spisali pravila in pogoje, na katere se bo nanašala celotna adventna nagradna igra.

  1. Kupite pri nas od 1.12. do 24.12. katere koli igrače.
  2. Odprite Medvedkov adventni koledar, ki ga najdete tu.
  3. Izberite eno izmed dveh igrač, ki bi jo želeli priigrati in vpišite številko naročila.
  4. Naslednjega dne boste na našem Facebooku in spletni strani izvedeli ime nagrajenca.
  5. Ne pozabite, z eno številko zmagovalnega naročila, ne morete sodelovati večkrat.
  6. Vse nagrade bomo poslali po koncu adventnega koledarja.

Kaj pravite, vam je všeč ta oblika adventnega koledarja, zaradi katerega vaših malčkov ne bodo boleli zobki? Prvo okence lahko odprete že danes! Dovolj je, da kliknete tu in Medvedki vas bodo ponesli v čaroben adventni koledar.