Blazinice za varnostni pas lev My Protective Straps Home Kaloo za otroke od 6 mes

Opis izdelka

Blazinici za varnostni pas Lev iz priljubljene izdaje Home, francoske znamke Kaloo predstavljata vrhunski dodatek za potovanja, ki bo navdušil dečke in deklice od 6. meseca starosti. Dve moderni blazinici v motivu veselega leva bosta otrokom zagotovili maksimalno udobje med vožnjo v avtu. Zaščitni blazinici preprosto namestite na varnostne pasove in jih pritrdite z ježkom. Prvorazredni blazinici sta proizvedeni iz kakovostnih mikrovlaken in pliša, ki je nežen in mehka na dotik. Zahvaljujoč blazinicam bodo vožnje z avtomobilom veselo doživetje.

Večfunkcijski blazinici lahko uporabljate dvostransko – preprosto jih prilagodite po otrokovi želi ali vremenu. V toplejših dnevih obrnete blazinici tako, da se otroka dotikajo s hladnejšo stranjo, ki ne vsebuje pliša. Motiv živalce ima velik pomen za razvoj otrokove predstavnosti in domišljije, jih razveseljuje in pomirja. Mere obeh blazinic znašajo 7*18 cm. Sta varni za otroško igro, saj izpolnjujeta vse kriterije kakovosti. Lahko ju preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da se s tem ohranil njuna barva in kakovost. 

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač in dodatkov edinstvenega dizajna za najmlajše otroke. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. So odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost7*18 cm
Dimenzije paketa18*28 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.