Blazina za dojenje Red Castle Big Flopsy™ Print Jersey Howell s potiskom

Opis izdelka

Čudoviti trenutki dojenja bodo zdaj zahvaljujoč znamki Red Castle še lepši in prijetnejši. Blazina za dojenje Red Castle Big Flopsy™ Print Jersey Howell je blazina za dojenje, ki je primerna tudi za spanje in počitek. Blazina za dojenje je dolga 170 cm in je izdelana iz 100 % bombaža, ki bo mamici in malčku priskrbela maksimalno udobje. Je mehka in topla in lahko jo uporabljate vse od začetka nosečnosti. Med nosečnostjo je kdaj pa kdaj težko najti udoben položaj, zahvaljujoč tej blazini pa to ne bo več težava niti med spanjem.

Blazina v temnomodri barvi s pisanim potiskom je kakovostno prešita in napolnjena z lahkimi in varnimi mikroperlicami in bo priskrbela mamici potrebno oporo hrbta tudi med dojenjem, prav tako pa lahko nanjo položijo svoje roke. Blazina Red Castle bo pomagala tudi otroku, ko se bo učil sedeti. Blazina za dojenje ima resnično veliko uporabnost in prav tako snemljivo prevleko, ki jo lahko perete v pralnem stroju pri 40 °C.

Cilj oblikovalcev znamke Red Castle je bila zmeraj izdelava izdelkov najvišje kakovosti, ki jo obožujejo otroci in njihovi starši. Zahvaljujoč izdelkom Red Castle se otroci počutijo udobno, varno in prijetno, saj je zanje dobro poskrbljeno. Red Castle pri izdelavi uporablja le najboljše materiale, brez težkih kovin in nevarnih barvil, ki varujejo življenjsko okolje. Znamka Red Castle izpolnjuje vse varnostne standarde in ima ogromno certifikatov neodvisnih laboratorijev.

Lastnosti

  • blazina za dojenje Red Castle
  • kakovostno prešita
  • mehak in topel material
  • dolžina 170 cm
  • primeren za celotno nosečnost
  • kvalitetni francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna dolžina140 cm
Teža1,4 kg
OpombaMaterial: 100% cotton
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.