Blazina za vse prilagodljive počivalnike Beaba Up & Down Bouncer Seat Cushion Grey z naslonom za glavico od 0 mes

Opis izdelka

Blazina za počivalnik Up & Down Bouncer Seat Cushion Grey predstavlja popoln dodatek za vse prilagodljivim počivalnikom Beaba, ki bo vašim otrokom priskrbela še več udobja med spanjem in igro. Udobna blazina Beaba preprostega, vendar modernega dizajna bo otrokom že od rojstva dalje prinašala občutek ugodja. Za to bodo poskrbeli prijetni in mehki materiali in tudi zvišani elementi v predelu glavice, ki dajejo dojenčku občutek varnosti. Ergonomska blazina Beaba ima mehko oblogo in se zahvaljujoč opori za glavico prilagodi starosti in potrebam otroka. Vaš malček se bo v počivalniku počutil kot zavit v vato.

Snemljiva podloga za novorojenčke dojenčka objame tako, da spodbuja pravilni razvoj sklepov in hkrati olajša prebavo. Otroka lahko v blazini zaščitite tudi s 5-točkovnim varnostnim pasom in ščitnikom za rame, tako da dojenček s počivalnika zagotovo ne bo padel, hkrati pa se bo počutil varno. Blazina, ki je odličen dodatek za počivalnike Up & Down Bouncer Beaba, bo razveselil tudi zahtevnejše starše, ki poleg funkcionalnosti zahtevajo tudi stilski videz. Nevtralne sive barve in dizajn počivalnika odlično dopolnjujejo vsak moderni interjer. Blazino in tudi snemljivo oporo glavice priporočamo prati ročno pri največ 40 °C.

O znamki Beaba

Priljubljena francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • blazina za dojenčke za počivalnike Beaba
  • kompatibilna z vsemi počivalniki Up & Down Bouncer
  • 5-točkovni varnostni pas
  • blazine na ramenih
  • moderni dizajn
  • izpolnjuje najvišje kriterije kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost40*15*72 cm
Dimenzije paketa42*22*40 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,4 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.