Elektronska blagajna s kalkulatorjem Large cash Register Smoby turkizna s tehtnico terminalom in čitalcem kod z 30 dodatki

Opis izdelka

Elektronska blagajna Large Cash Register, francoskega proizvajalca Smoby je nujni dodatek za vsakega malega trgovca in prodajalca od 3. leta starosti. Brezčasna blagajna v čudoviti turkizni barvi se ponaša s pravim francoskim dizajnom in bo navdušila z mnogimi odličnimi funkcijami. Otroci imajo na voljo mehansko tehtnico za tehtanje izdelkov, številčnico z odpirajočim predalčkom za bankovce in kovance ter funkcionalni kalkulator, zahvaljujoč kateremu se bodo otroci naučili delati s številkami in razumeli vrednost denarja. Posamezne izdelke lahko skenirajo z elektronskim skenerjem, ki po pritisku daje zvok in sveti.

Kupci lahko plačajo z gotovino ali bančno kartico, ki jo vstavijo v plačilni terminal ter z druge strani vzamejo račun kot v pravi prodajalni. Blagajna razpolaga tudi z repliko mikrofona, preko katerega prodajalec nagovarja svoje kupce. Del blagajne je tudi set 30 dodatkov, med katerimi so škatlice s testeninami in kolački, bankovci, kovanci, plačilna kartica in računi. Blagajna in dodatki so proizvedeni iz prvorazredne plastike, ki je žametno nežna na dotik. 

Skupne dimenzije blagajne merijo 39*22*16 cm, celotna višina pa znaša 29 cm. Elektronski modul deluje na 1 LR54 baterijo (del paketa) in 2 x LR03/AAA, ki nista priloženi kompletu. Blagajna je primerna za igro več otrok skupaj, prijateljev in sorojencev, ki jo bodo uporabili v kombinaciji z otroškimi trgovinicami. Pri igri si otroci razvijajo komunikacijske in jezikovne veščine, se učijo logično sklepati in odkrivajo vrednost denarja. Pri igri z dodatki si otroci urijo tudi svojo fino motoriko in gibalne spretnosti. Igrali se bodo trgovce in kupce, se približevali svetu odraslih in pridobivali občutek za odgovornost. Prav tako se bo v njih prebujala ustvarjalnost in domišljija.

Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom le najboljše igrače prvovrstne kakovosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost39*22*16 cm
Skupna višina29 cm
Dimenzije paketa41*9*29 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,61 kg
OpombaBattery: 1 x LR54 (included) + 2 x LR03 (not included)
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.