Blagajna Mini Shop Smoby s tehtnico, čitalcem črtnih kod in 27 dodatki turkizna

Opis izdelka

Blagajna za otroke Mini Shop je priljubljena igrača otrok, ki pri igri radi posnemajo prave prodajalce. Otroška blagajna bo otroke presenetila s svetlobnimi in zvočnimi efekti in mnogimi dodatki. Izdelana je iz kakovostne plastike, ki je zelo trpežna in bo dolgo zdržala. Hkrati je izjemno prijetna na dotik. Blagajna je izdelana v otroških, svežih in igrivih barvah, gre za kombinacijo turkizne, svetlozelene in bele barve. Blagajna ima predal s kovanci in papirnatimi bankovci, ki so prava imitacija pravih evro bankovcev. V otroški trgovinici lahko kupci plačajo tudi s plačilno kartico. Blago lahko otroci vpišejo na tipkovnico blagajne, cena pa se bo prikazala na zaslonu.

Blagajna ima tudi tipkovnico s številkami, ki izpolnjuje funkcijo pravega kalkulatorja in tako se bodo otroci s pomočjo igre seznanili z matematiko in principom računanja. Izdelke lahko tudi skenirate s pomočjo čitalca črtnih kod kot na resnični blagajni. Skener po pritisku na gumb daje zvok in zasveti. Otroška blagajna prihaja v kompletu z mikrofonom, s katerim blagajnik opozarja obiskovalce svoje otroške trgovine o akcijah in novostih. Blagajna vsebuje skupaj kar 27 dodatkov. Otroška blagajna s čitalcem kod kakovostna in praktična igrača iz delavnice francoskega proizvajalca Smoby, z dolgo tradicijo izdelave igrač, ki zagotavlja najvišjo evropsko kakovost. Igrača je primerna je za otroke od 3. leta starosti. Njene dimenzije so 19*15*29 cm. Blagajna za male prodajalce Smoby deluje na 3x AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu.

Otroci se z blagajno ne bodo igrali le sami, saj je prilagojena temu, da se igri lahko pridružijo tudi drugi prijatelji. Lahko se igrajo prodajalce in kupce, kar pripomore k grajenju komunikacijskih spretnosti otroka, in tudi njegovemu socialnemu občutku. Z igranjem z manjšimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. To je idealna igrača za otroke, ki si radi izmišljajo različne zgodbe in se igrajo odrasle. Pestre barve bodo zagotovile, da bo komplet odličen dodatek za vsako otroško sobo. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Igra bo prav tako izboljšala spretnost pri računanju in ravnanju z denarjem ter izboljšala finančno pismenost, ki se v obliki igre lažje zapomni, saj je v kasnejši starosti izjemno pomembna.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega otroka, zato je to zanje najboljše darilo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost19*15*29 cm
Skupna višina29 cm
Dimenzije paketa41*9*29 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AA/LR6
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.