Blagajna Mini Shop Smoby elektronska s tehtnico, terminalom, čitalcem črtnih kod in 27 dodatki rdeča

Opis izdelka

Otroška blagajna Mini Shop znamke Smoby z mnogimi funkcijami je igrača, ki je ne bo zavrnil noben mali prodajalec. Blagajna za otroke, rdeče barve v kombinaciji z zeleno in belo, ima realističen dizajn, mnogo funkcij in dodatkov, zahvaljujoč katerim bo hitro postala priljubljena igrača vsakega fantka in deklice. To je čudovita elektronska igrača za otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo igre prodajalcev. Otroci lahko stehtajo svoje izdelke na mehanski tehtnici, na kateri je prikazano sadje in zelenjava. Blago lahko otroci vpišejo na tipkovnico blagajne, cena pa se bo prikazala na zaslonu. Tipkovnica s številkami izpolnjuje tudi funkcijo pravega kalkulatorja in tako se bodo otroci s pomočjo igre seznanili z matematiko in principom računanja.

Izdelke lahko tudi skenirate kot na resnični blagajni. Skener po pritisku na gumb daje zvok.  Pri plačilu čez plačilni terminal lahko kupec uporabi kartico in kasneje iz blagajne dobi dokazilo o nakupu kot pri pravi blagajni. Otroška blagajna prihaja v kompletu z mikrofonom, s katerim blagajnik opozarja obiskovalce svoje otroške trgovine o akcijah in novostih. V paketu boste našli tudi 2 škatlici in pločevinko, kovance, papirnate bankovce, blagajniške kartice – račune in kreditno kartico. Otroška blagajna s tehtnico je imitacija prave blagajne in vsebuje vse za realistično igro prodajalcev. Deluje pa na 3x AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu.

Otroška blagajna z dodatki ni le zelo zabavna realistična igrača, ampak prispeva tudi k razvoju otrok. Z igranjem z manjšimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. To je idealna igrača za otroke, ki si radi izmišljajo različne zgodbe in se igrajo odrasle. Pestre barve, zelena in rdeča z belimi pikami na setu 100% Chef bodo zagotovile, da bo komplet odličen dodatek za vsako otroško sobo. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z uporabo predmetov, ki jih odrasli uporabljajo vsak dan, se otroci približujejo svetu odraslih. Za to pa je odlično sredstvo blagajna za male trgovinice Smoby

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost19*15*29 cm
Skupna višina29 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
EmbalažaDa
OpombaBattery: 3 x AA/LR6
Barvačervená
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …