Blagajna z elektronskimi funkcijami Large Cash Register Smoby s funkcionalnim skenerjem kalkulatorjem in mehansko tehtnico s 30 dodatki

Opis izdelka

Blagajna Large Cash Register predstavlja izjemno darilo za otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo prodajalce in trgovce. Otroška blagajna v zeleni barvi, francoskega proizvajalca Smoby bo otroke presenetila s svetlobnimi učinki in številnimi dodatki. Opremljena je s funkcionalnim kalkulatorjem, zato bodo otroci lahko na ekranu izračunali vrednost nakupa in na igriv način odkrivali svet financ in matematike. Za še bolj pristno doživetje v igri bo poskrbel skener z zvokom in lučko, s katerim bodo prodajalci skenirali blago in mehanska tehtnica s simboli za različne vrste sadja in zelenjave.

Blagajna je proizvedena iz trdne in trpežne umetne mase z zaobljenimi robovi, površina je nežna na dotik. Blagajna ima odpirajoč predalček, kjer otroci shranjujejo replike kovancev in bankovcev, sestavlja jo tudi mikrofon, ne manjka pa niti terminal za plačilne kartice. Bogati set 30 dodatkov v sebi skriva 2 škatli (kolački, testenine), sok, računi z nakupom, kreditna kartica, skener s funkcijami in bankovci in kovanci v različnih vrednosti. Blagajna s pristnimi dodatki na igriv način otroke seznanja s svetom denarja in nakupovanjem ter jim že od zgodnje starosti pomaga pri razvoju njihove finančne pismenosti.

Otroci se z blagajno ne bodo igrali le sami, saj je prilagojena temu, da se igri lahko pridružijo tudi drugi prijatelji. Lahko se igrajo prodajalce in kupce, kar pripomore k grajenju otrokovih komunikacijskih spretnosti, in tudi njegovemu socialnemu občutku. Z igranjem z manjšimi dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. To je idealna igrača za ustvarjalne otroke, ki si radi izmišljajo različne zgodbe in se igrajo odrasle. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost in domišljija. Elektronski modul deluje na 1 baterijo tipa LR54/AG10 (del paketa) in 2 bateriji LR03, ki nista priloženi kompletu.

Smoby je vrhunski proizvajalec kakovostnih igrač pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost39*22*16 cm
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa29*9*41 cm
Skupna dolžina39 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 1 x LR54/AG10 included and 2 x LR03 not included
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.