Bazen s pokrovom peščeno filtracijo in toplotno črpalko Stone pool Exit Toys kovinska konstrukcija 400*200*122 cm siv od 6 leta

Opis izdelka

Bazen s filtracijo Stone pool nizozemske znamke Exit Toys je prostorni bazen z merami 400*200*122 cm, v katerem se bodo starši lahko kopali skupaj s svojimi otroki. Robusten in trpežen bazen v sivi barvi z vzorcem kamna bo okrasil vsak vrt ali dvorišče, opremljen pa je z vrhunsko pocinkano kovinsko konstrukcijo, ki je obdelana s praškovno tehnologijo, zato odlično kljubuje koroziji. Bazen je zahvaljujoč 12 trdnim kovinskim nogam izjemno stabilen, dostop je omogočen z lestvijo s protizdrsnimi stopničkami.

Kakovostna peščena filtracijska črpalka zagotavlja nemoten vodni tok in vodo hkrati čisti. Nanj je nameščena tudi toplotna črpalka, ki ogreva vodo v bazenu, zato boste v kopanju uživali tudi v hladnejšem vremenu. Multifunkcijski prosojni pokrov z okni pripomore k ohranjanju prijetne temperature vode v bazenu in prav tako preprečuje, da bi v bazen prehajala umazanija. Streha v obliki kupole je opremljena z vzmetnim mehanizmom, ki se po potrebi preprosto odpira in zapira. Prostornina bazena znaša 8870 litrov, notranji del bazena je modre barve, zahvaljujoč čemur bo voda videti čisto in sveže.

Celotna teža bazena znaša 182 kg, plavalna površina je dimenzij 370*180 cm s priporočljivo globino vode 110 cm. Mere bazena s pokrovom znašajo 460*253 cm, skupna višina pa meri 222 cm. V bazenu se bo udobno kopalo 6 odraslih oseb, ali pa več otrok od 6. leta starosti. Njegov 3-slojni plašč je proizveden iz trpežnega PVC materiala in poliestra, ki se ponaša z dolgo življenjsko dobo. Del pakiranja je tudi set za morebitno popravilo stene plašča. Pesek za filtracijo ni del paketa. Originalni bazen se bo lepo podal vsakemu vrtu in vam med vročimi poletnimi dnevi priskrbel osvežujoča doživetja ter vam služil leta in leta.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE in EN71. Bazeni se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, zabavo bodo priskrbeli celi družini!


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost400*200 cm
Teža182 kg
Prostornina L8870 l
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.