Batoh Motýlik Bag Butterfly toT's-smarTrike Nahrbtnik Motýlik Bag Butterfly toT's-smarTrike na ramenah iz neoprena roza

Opis izdelka

Igrivi nahrbtnik Motiv Metuljček Bag Butterfly od priznanega proizvajalca smarTrike je originalen nahrbtnik, ki je del elegantne in modne linije toT's. Ta v sebi skriva praktične dodatke za otroke najvišje kakovosti, med katerimi ne sme manjkati nahrbtnik z metuljčkom. Praktični nahrbtnik z motivom metuljčka je izdelan iz neoprena - visokokakovostne tkanine, ki se odlikuje po visoki trdnosti in vodoodpornosti. Otroški nahrbtnik je zaradi tega ultra lahak in ima odlične izolacijske lastnosti. Fantje in deklice bodo cenili prekrasen barvni dizajn in bodo srečni s svojim novim nahrbtnikom, v katerega bodo lahko spakirali vse od najljubših igrač, okusnega kosila do oblačil za izlet.

Nahrbtnik toT's-smarTrike z igrivim dizajnom je dovolj prostoren in ima mere 28*10*30 cm. Otroci bodo zagotovo cenili praktične stranske žepke za pijačo in dežnik, pa tudi manjše sprednje žepke z zadrgo, kamor lahko skrijejo različne drobnarije. Nahrbtnik ima mehke, oblazinjene ramenske trakove, ki so nastavljivi in se prilagajajo višini otroka. Neoprenov površina nahrbtnika se lahko enostavno očisti z vlažno krpo, zato bo nahrbtnik tudi po najzahtevnejših izletih kot nov. Skrbno izdelan nahrbtnik bo navdušil vsakega otroka s svojim originalnim videzom in starše s svojo praktičnostjo.

Vrhunski proizvajalec otroških triciklov in skirojev SmarTrike predstavlja najnovejšo linijo izdelkov iz linije toT's. Dodatki za nego dojenčkov in najmlajših otrok toT's predstavljajo inovativno kategorijo, ki je praktična in hkrati stilsko rešitev za vsakodnevne potrebe staršev in njihovih otrok. Dodatki so izdelani iz najboljših in najkakovostnejših materialov, s poudarkom na podrobnostih.

Lastnosti

  • nahrbtnik iz neoprena za otroke
  • stranski žepki za pijačo in dežnik
  • sprednji žepki z zadrgo
  • nastavljivi ramenski trakovi
  • mere 28*10*30 cm
  • igriv dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Velikost30*10*32 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.