Bas kitara elektronska 44 Cats Milady's Bassguitar Smoby rožnata z več svetlobnimi in zvočnimi funkcijami od 5 leta

Opis izdelka

Elektronska bas kitara z delavnice vrhunskih francoskih oblikovalcev Smoby predstavlja originalno glasbeno igračo za vse otroke, predvsem pa za deklice od 5. leta starosti. Izdelana je v čudoviti barvni kombinaciji rožnate, črne in bele barve, dopolnjuje pa jo tudi sličica priljubljene mucke Milady, ki igra na bas kitaro v priljubljeni supini Buffycats in jo otroci poznajo z animirane italijanske serije 44 Cats. Glasbena igrača vsebuje 3 priljubljene pesmice, otroci pa lahko igrajo na 8 tipk z različnimi zvočnimi učinki in 3 glasbenimi načini – električni, klasični in ukulele, nastavijo pa lahko tudi jakost glasnosti. Bas kitara razpolaga tudi s svetlobnim učinkom, tako da bodo mali glasbeniki ob igranju doživeli še bolj pristnejšo igro.

Bas kitara razvija občutek za glasbo, z njo urijo svoj sluh in pridobivajo nove spretnosti. Na igriv način privablja otroke h glasbi, z njo odkrivajo nove žanre, omogoča pa jim tudi dovolj prostora za izražanje njihovega talenta. Izboljšujejo si fino motoriko, se učijo stati pred občinstvom in ob tem zabavati svoje prijatelje in sorojence, s katerimi lahko ustanovijo lastno glasbeno skupino. Proizvedena je iz kakovostne umetne mase, ki je nežna na dotik in nima ostrih robov. Bas kitara je prilagojena majhnim otroškim rokicam, je preprosta za uporabo in se lahko prenaša zaradi nizke teže, ki znaša le 0,7 kg.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa63*6*25 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,7 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.