Moji prvi barvni odtisi Classique Home Kaloo z okvirjem v darilni škatli od 0 mes

Opis izdelka

Moji prvi barvni odtisi Classique z izdaje Home, francoskega podjetja Kaloo je originalen set, zahvaljujoč kateremu lahko ustvarite barvni odtis otroške rokice in nogice – brez starostne omejitve. Dodatek vsebuje rumeno barvo v flomastru, ki je varna za otroško kožo, valček za barvanje in okrogle papirčke, na katere odtisnete rokice in nogice. Papirček z odtisom preprosto vstavite v bel okvir v motivu gozdnih živali, lahko pa ga obesite tudi na steno. Zahvaljujoč njemu boste lepo popestrili interjer otroške sobice, lahko pa ga obesite tudi v dnevno sobo, spalnico ali pa kamorkoli želite.

Okvir z odtisom vas bo spominjal na čase, ko je bil malček še dojenček in je še potreboval vašo pomoč. Vsi ljubki dogodki in prigode vam tako zahvaljujoč barvnim odtisom ne bodo zbežali in stalno se jih boste lahko spominjali. Celotni set za izdelavo barvnih odtisov prihaja v elegantni darilni škatlici, zato je odlično darilo za vsako priložnost. Premer okvirja znaša 15 cm. 

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z izdelavo mehkih igrač za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Igrače Kaloo odražajo francoski občutek za izjemnost, lepoto in popolnost. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo mirno in varno.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost15 cm
Dimenzije paketa22*22*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.