Banjica s tekočo vodo v prhi Balneo Bath Natur D'Amour Baby Nurse Smoby z jacuzzi kopeljo in lučko ter mehurčki elektronska

Opis izdelka

Banjica s tekočo vodo v prhi Balneo je vrhunska igrača, s katero se bodo zabavali vsi otroci, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Moderna banjica Baby Nurse v rožnato pastelni barvi bo očarala otroke že na prvi pogled in jim pomagala pri negi njihovih najljubših dojenčkov z največjo velikostjo 42 cm. Banjica za dojenčka je opremljena z elektronskim modulom, zahvaljujoč kateremu lahko voda priteče iz prhe kot pri pravi prhi. S funkcijo vodnih šob lahko svojemu dojenčku pripravijo pravo mehurčkasto kopel v jacuzziju. Barvna LED osvetlitev pa bo osvetlila vodo ob vsakem kopanju.

Banjica je opremljena s priročnim držalom za prho in prostorom za shranjevanje stekleničk z mehanskim dozirnikom. Pri kopanju je pomembna tudi temperatura vode, ki jo lahko dečki in deklice preprosto izmerijo s termičnim termometrom v obliki kita, ki reagira na temperaturo vode – barva termometra se spremeni glede na toploto vode. Po vsakem kopanju pa je treba dojenčka tudi osušiti, za kar pa imajo otroci na voljo rožnato belo brisačko s kapuco. Banjica je izdelana iz kakovostne in trpežne umetne mase z zaobljeni robovi, prijetnimi na dotik.Vsako kopanje bo za otroke pristno doživetje, ob katerem se bodo na igriv način približevali svetu odraslih, pridobivali občutek za odgovornost in razvijali svojo domišljijo in predstavnost. Dojenček ni del paketa.

Skupne mere banjice znašajo 40*30*23 cm, elektronski modul deluje na 3x AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu. Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost40*30*23 cm
Dimenzije paketa25*17*41 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.