Banjica s prho Mon Grand Poupon Corolle za 36-42 cm dojenčka od 24 mes

Opis izdelka

Banjica s prho za dojenčka Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle bo vsako igro z dojenčkom spremenila na nepredstavljivo doživetje. Kot edina e-trgovina na trgu bomo igro vašega malčka popestrili, ne le z izjemnim dojenčkom Corolle, ampak tudi z mnogimi dodatki, ki so nujno potrebni za nego dojenčkov. Banjica s prho za dojenčka deluje skoraj enako kot prava prha, otroci lahko v njej kopajo svojega dojenčka, kadarkoli bodo želeli. Čudovita globoka banjica s funkcionalno prho je zasnovana za dojenčka Corolle z velikostjo od 36-42 in bo razveselila vse otroke od 24. meseca starosti. V banjico natočite vodo, izvlecite prho tako, da bi bila cev zmeraj potopljena v vodo in pritisnite na gumb in dojenčka oprhajte. Zahvaljujoč tej banjici s prho bo vsaka igra z dojenčkom popolna in bo spominjala na nego pravega dojenčka.

Vsi otroci od 24. meseca starosti bodo v banjici dojenčka lahko kopali zjutraj, zvečer ali kadarkoli med dnevom, zahvaljujoč čemur se bodo naučili, da je higiena v življenju neizmerno pomembna. S to banjico in prho v enem bo nega dojenčka Corolle popolna in bo spominjala na nego pravega dojenčka. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Prepričajte se sami, zahvaljujoč tej čudoviti banjici s prho, ki bo dojenčku Corolle priskrbela odlično kopel.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka z dodatki na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • banjica s prho za dojenčke
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 24. meseca
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Barvaprozorno
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.