Banjica Pop Up Camele'o Bath zložljiva 61*43*20 cm za kopanje od 0 mes

Opis izdelka

Zložljiva banjica Pop Up Camele'o Bath Beaba je lahka in kompaktna banjica za dojenčke, ki je proizvedena iz kakovostnega blaga. Ni običajna banjica, ampak odlična novost, ki bo spremenila življenje staršem, ki radi potujejo, ali pa družinam, ki stanujejo v manjšem stanovanju. Zložljiva banjica Beaba ne zavzema veliko prostora, vendar ne na račun dojenčkovega udobja. Uporaba banjice je izjemno preprosta, za njeno namestitev in zlaganje so potrebne manj kot tri sekunde. Banjica je primerna za otroke že od rojstva dalje, dovolj velika pa je tudi za malčke. Površina banjice je nepremočljiva, ne drsi in je prijetna na dotik.

Okvir banjice je dovolj visok, stabilen in trden ter banjici nudi zadostno podporo. Zahvaljujoč domiselnemu sistemu zlaganja lahko banjico brez težav pospravite v omaro, predal ali pa jo oprete ob prho, saj ne bo zavzemala nobenega prostora. Je prav ustvarjena za manjše prostore ali potovanja. Poleti jo lahko uporabljate tudi kot majhen bazenček, ki bo otrokom priskrbel prijetno osvežitev. Banjica ne vsebuje ležalnika, lahko ga dokupite posamično.

Prestižna znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov pa vse do otroških sončnih očal. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da so njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enako zadovoljstvo priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • zložljiva banjica za dojenčke
  • ekstra lahka in kompaktna
  • tehta le 1200 gramov
  • nepremočljiva in protizdrsna
  • ležalnik ni del paketa (lahko ga dokupite posamično)
  • kakovostni francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost61*43*20 cm
Skupna višina20 cm
Teža1.2 kg
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.