Bager nakladalnik Power Worker Wheel Loader + Figurine BIG delovni stroj 47 cm - gumirana kolesa od 2 leta

Opis izdelka

Bager nakladalnik Worker Wheel Loader je vrhunski otroški delovni avtomobilček, s katerim se bodo igrali dečki in deklice od 24. meseca starosti. Rumeni nakladalnik s figurico šoferja bo otroke navdušil že na prvi pogled, z njim pa se bodo igrali gradbenike. Trpežna mehka kolesa dajejo bagru stabilnost, otroci pa se bodo z njim zabavali v otroški sobici kot tudi v peskovniku in na plaži. Robustni in trdni plastični elementi zagotavljajo, da bo nakladalnik vašim najmlajšim služil leta in leta. Premična roka z nakladalko omogoča otrokom nalaganje in premeščanje peska in gradbenega materiala z enega dela gradbišča na drugega. Pri tem si razvijajo svojo domišljijo, tehnično predstavnost, motorične spretnosti in logično mišljenje. 

Otroci se bodo z igro z delovnim strojem – bagrom zabavali ure in ure. Igrača nima ostrih robov, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. Mere izdelka znašajo 47*20*23 cm. Igračo lahko preprosto očistite pod tekočo vodo. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na najvišjo kakovost izdelkov. Avtomobilček bo tudi po več letih ohranil svoje čudovite barve, zahvaljujoč UV filtru, ki ščiti barve pred bledenjem.

Nakladalnik BIG je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nenadomestljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Velikost47*20*23 cm
Skupna višina23 cm
Teža1 kg
Prostornina L0,5
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.