Bager Power Worker Digger + Figurine BIG delovni stroj 67 cm z gumiranimi kolesi od 2 leta

Opis izdelka

Bager Power Worker Digger je originalni otroški delovni avtomobilček, ki bo razveselil dečke in deklice od 2. leta starosti Rumeni bager s figurico šoferja bo otroke navdušil že na prvi pogled, skupaj z njim pa se bodo igrali gradbenike. Trpežna mehka kolesa dajejo bagru stabilnost, otroci pa se bodo z njim zabavali v otroški sobici kot tudi v peskovniku in na plaži. Robustni in trdni plastični elementi zagotavljajo, da bo bager vašim najmlajšim služil leta in leta. Premična roka z nakladalko omogoča otrokom prevažanje peska in gradbenega materiala, s čimer bo igra še bolj pristna. Pri tem si razvijajo svojo domišljijo, tehnično predstavnost, motorične spretnosti in logično mišljenje. 

Otroci se bodo z igro z delovnim strojem – bagrom zabavali ure in ure. Igrača nima ostrih robov, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. Mere izdelka znašajo 67*20*25 cm. Igračo lahko preprosto očistite pod tekočo vodo. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na najvišjo kakovost izdelkov. Avtomobilček bo tudi po več letih ohranil svoje čudovite barve, zahvaljujoč UV filtru, ki ščiti barve pred bledenjem.

Bager BIG je testiralo nemško podjetje TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nenadomestljiv dizajn, sodobni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Velikost67*20*25 cm
Skupna višina25 cm
Teža1070 g
Prostornina L0,5
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.