Opis izdelka

Maxi bager BIG je čudovita in kakovostna igrača za otroke. Otroško delovno vozilce ima gumirana kolesa, zahvaljujoč katerim med igro ne bo poškodoval tal. Bager za otroke je čudovite rumene barve in je izdelan iz kakovostne plastike v Nemčiji. Robustno delovno vozilo je opremljeno s sedežem, na katerem otrok udobno sedi, nosilnost sedeža pa znaša kar 50 kg. S pomočjo ročice lahko otrok manevrira z nakladalno roko, z veliko prostornino. Otroško delovno vozilo je odlična igrača za otroke od 3. leta starosti, ne vsebuje majhnih delov in je izdelano za igro v notranjih prostorih in na prostem. Igra z bagrom in nakladalno roko pripomore k razvoju predstavnosti, motoričnih spretnosti in logičnega mišljenja.

Otroci se bodo z igro z delovnim avtomobilom zabavali ure in ure. Igrača nima ostrih robov, tako da se otroci med igro ne bodo poškodovali. Otroški bager je dolg kar 73 cm, med sedenjem pa lahko otrok obrača v vse smeri. Nemški proizvajalec BIG je mislil tudi na priročnost igrač, zato ga lahko preprosto čistite pod tekočo vodo, da bi se otroci lahko še naprej igrali s čisto igračo. Otroški maxi bager BIG je zaščiten z UV stabilizatorji, tako da igrača skozi leta ne bi izgubila čudovitih barv, niti če bo nanjo pripekalo sonce. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Znamka BIG za izdelke zagotavlja kar 3-letno jamstvo.

Maxi bager BIG je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost73*32*30 cm
Skupna višina30 cm
Dimenzije paketa75*33*63 cm
Skupna dolžina73 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,1 kg
Nosilnost50 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.