Bager Maxi BIG Power Worker s sedežem 73 cm z gumiranimi kolesi

Opis izdelka

BIG Maxi bager je moderna in kakovostna igrača za vse otroke, predvsem pa za dečke od 3. leta starosti. Otroško delovno vozilo ima mehka gumirana kolesa, ki bodo otrokom omogočila igro tudi v notranjih prostorih. Bager za otroke je čudovite rumene barve in je izdelan iz kakovostne plastike v Nemčiji. Robustno delovno vozilo je opremljeno s sedežem z nosilnostjo kar 50 kg, na katerem otrok udobno sedi. S pomočjo ročice lahko otrok manevrira z nakladalno roko, z veliko prostornino. Otroško delovno vozilo ne vsebuje majhnih delov, otroci pa se bodo z njim igrali na dvorišču, vrtu, peskovniku in tudi v notranjih prostorih. Igra z bagrom pripomore k razvoju predstavnosti, motoričnih spretnosti in logičnega mišljenja.

Otroci se bodo z igro z delovnim avtomobilom zabavali ure in ure. Igrača nima ostrih robov, tako da se otroci med igro ne bodo poškodovali. Dolžina otroškega bagra meri kar 73 cm. Nemški proizvajalec BIG je mislil tudi na priročnost igrač, zato ga lahko preprosto čistite pod tekočo vodo. Otroški bager Maxi je zaščiten z UV filtrom z zaščito proti sončnemu sevanju, kar pomeni, da bo igrača ohranila svoje čudovite barve še dolgo časa. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Znamka BIG za izdelke zagotavlja kar 3-letno jamstvo. Celotne dimenzije bagra so 73*30*34 cm.

Maxi bager BIG je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost73*30*34 cm
Skupna višina34 cm
Dimenzije paketa75*33*63 cm
Skupna dolžina73 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,6 kg
Nosilnost50 kg
Barvarumena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.