Bager Digger Power Worker BIG 67 cm - gumirana kolesa od 2 leta

Opis izdelka

Bager Digger Power Worker je moderni otroški delovni stroj, s katerim se bodo zabavali dečki in deklice od 2. leta starosti Bager je čudovite oranžne, rumene in sive barvne kombinacije, tako da bo igra gradbenikov pravo realistično doživetje. Kakovostna gumirana kolesa omogočajo bagru odlično stabilnost pri igri, v notranjih prostorih pa ne poškodujejo tal. Premična nakladalna roka omogoča otrokom preprosto uporabo in delo z gradbenim materialom pri ustvarjanju lastnih zgradb. Trpežni in kakovostni plastični elementi zagotavljajo, da bo bager otrokom zdržal leta in leta. Bager ne vsebuje majhnih delčkov, primeren je za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih. Z igro si otroci razvijajo svojo domišljijo, tehnično predstavnost in logično mišljenje. 

Otroci se bodo z igro z delovnim strojem – bagrom zabavali ure in ure. Igrača nima ostrih robov, tako da se otroci med igro ne bodo poškodovali. Mere znašajo 67*20*25 cm, kjer je njegova dolžina 67 cm. Igračo lahko preprosto očistite pod tekočo vodo. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na najvišjo kakovost izdelkov. Bager bo tudi po več letih igranje ohranil svoje čudovite barve, zahvaljujoč UV filtru, ki ščiti barve pred bledenjem.

Bager BIG je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Velikost67*20*25 cm
Dimenzije paketa55*43*59 cm
Skupna dolžina67 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,0 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.