Lesena avtosteza s kroglicami Runway Eichhorn 7 delov z 2 avtomobilčkoma od 12 mes

Opis izdelka

Lesena avtosteza s kroglicami Runway, nemške znamke Eichhorn bo očarala vse otroke od 12. meseca starosti. Originalna steza je proizvedena iz prvovrstnega borovega lesa in bo popestrila vsako otroško sobico. Dečki in deklice se bodo odlično zabavali s 5-nadstropno stezo, po kateri bodo spuščali kar 6 različnih reči – rdeč in moder avtomobilček, zeleno in rdečo kroglico, rumeno rožico in rdeče rumeni krogec. Brezčasna igra pripomore k razvoju fine motorike in prostorskega vida, z njo se otroci učijo novih barv in oblik.

Nemški dizajn in do detajlov dodelani elementi spodbujajo razvoj domišljije in ustvarjalnosti in prebujajo zdravo otroško radovednost. Originalna avtosteza s kroglicami bo v vaši družini razveseljevala tudi prihodnje generacije otrok. Sorojenci in prijatelji se bodo ob spuščanju avtomobilčkov in kroglic zabavali in opazovali, kako dolgo potrebujejo, da pridejo do cilja. Čudovite barve pripomorejo k razvoju otrokovih estetskih čutov, pridobivajo zdravo samozavest in realizirajo svoje sanje. Gladka površina iz skrbno obdelanega lesa in uporabljene zdravju neškodljive barve zagotavljajo otrokom varnost pri igri. Mere izdelka znašajo 11*68*57 cm.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam fantastične lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • lesena avtosteza s kroglicami
  • 7-delna z 2 avtomobilčkoma
  • vrhunski nemški dizajn znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost10.5*68*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa69*45*59 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.