Fleksibilna avtosteza FleXtrem Discovery Set Smoby 184 delov steze in 440 cm dolžine z elektronskim avtomobilčkom z lučko od 4 leta

Opis izdelka

Priskrbite svojim otrokom razburljivo doživetje s fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby, s katero bodo odkrili nov svet iger! Dečki in deklice od 4. leta starosti se lahko veselijo zabavnega sestavljanja prožne avtosteze s skupno dolžino kar 440 cm, kjer imajo na voljo 184 barvitih delčkov, ki se eden k drugemu sestavijo brez kakršnega koli orodja. Inovativni koncept pomaga malim konstruktorjem odkrivati odkrivati nove načine zgradbe avtosteze, medtem ko jih bodo oblikovali v različne oblike, spirale, klance in spuste. Ustvarjalni otroci se bodo hitro naučili stezo zgraditi tudi čez različne ovire v otroški sobi, si izboljšali tehnično predstavnost in se učili logično razmišljati. Sestavni delčki so opremljeni z odprtinami, ki olajšujejo njihovo namestitev na predmete v okolici in pohištvo. 

Ko bo dirkalni krog sklenjen se bodo otroci na polno zabavali z rdečim elektronskim avtomobilčkom, ki prihaja skupaj z nadomestno modro karoserijo, tako da ga lahko kadar koli zamenjajo. Dirkalni avtomobilček se zahvaljujoč posebnemu pogonu in obliki lahko giblje o stezi obrnjen tudi z glavno navzdol in se ne bo prevrnil. Avtomobilček začne delovati s prižigom na stikalno na zadnjem delu in začel se bo premikati in svetiti s sprednjimi in zadnjimi žarometi, tako da se bodo otroci lahko izjemno zabavali tudi med temnimi zimskimi večeri. Avtosteza raste skupaj z otroci – v naši ponudbi boste našli tudi dodatne elemente, s katerimi bodo otroci lahko stezo poljubno podaljšali. Za igro več otrok lahko dokupite tudi še en avtomobilček iz serije FleXtrem z zamenljivimi karoserijami.

Vsi otroci, predvsem pa dečki se radi igrajo dirkače in konstruktorje. S setom FleXtrem Discovery bodo pri gradnji avtosteze pridobili nove veščine in hkrati testirali njeno kakovost pri vožnji. Naučili se bodo ocenjevati potrebno število delčkov za posamezne odseke in prilagajali njeno obliko predmetom v okolici. Na igriv način tako izboljšujejo fino motoriko in gibalne spretnosti. Prav tako pa si razvijajo domišljijo in občutek za dizajn pri zlaganju barvitih delčkov po svojih predstavah. Ob pomoči sorojencev in prijateljev pa lahko skupaj z dodatnimi delčki sestavijo tudi projekt več stez za avtomobilčke. Prav tako je ta igrača primerna za predšolske ustanove. Mere avtomobilčka so 10*8 cm in deluje na 3 baterije tipa AAA, ki so priložene kompletu. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Set vsebuje:

  • 184 delčkov za izgradnjo steze (modri, rumeni, rdeči in zeleni)
  • 1 startno ploščad
  • 1 električni avtomobilček z nadomestno karoserijo
  • 3 testne baterije tipa AAA
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa42*7*32 cm
Skupna dolžina440 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,0 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.