Komplet fleksibilna avtosteza Flextrem Discovery Set Smoby s 620 cm podaljšano stezo

Opis izdelka

Fleksibilna avtosteza FleXtrem Discovery Set s 612 cm podaljšano stezo in avtomobilčkom, francoskega proizvajalca Smoby je popolni set igrač, s katerim se bodo igrali vsi ustvarjalni otroci od 4. leta starosti. Odličen set igrač ponujamo po ugodni ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu prihranili. Otroci bodo imeli na voljo osnovno avtostezo z elektronskim avtomobilčkom in dodatne dele, s katerimi bodo lahko skupaj z bratci, sestricami in prijatelji ustvarili še daljšo adrenalinsko stezo! Igrali se bodo konstrukterje in dirkače, sestavljali prožno avtostezo v različnih oblikah, ob tem pa bodo uporabili različne ovire v otroški sobici in prepustili vajeti svoji ustvarjalni domišljiji.

Fleksibilna avtosteza FleXtrem Discovery Set Smoby 184 delov steze in 440 cm dolžine z elektronskim avtomobilčkom z lučko od 4 leta

Priskrbite svojim otrokom razburljivo doživetje s fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby, s katero bodo odkrili nov svet iger! Dečki in deklice od 4. leta starosti se lahko veselijo zabavnega sestavljanja prožne avtosteze s skupno dolžino kar 440 cm, kjer imajo na voljo 184 barvitih delčkov, ki se sestavijo brez kakršnega koli orodja. Inovativni koncept pomaga malim konstruktorjem odkrivati odkrivati nove načine zgradbe avtosteze, medtem ko jih bodo oblikovali v različne oblike, spirale, klance in spuste. Ustvarjalni otroci se bodo avtostezo hitro naučili sestavljati tudi čez ovire v otroški sobici – posamezni sestavni delčki so opremljeni z odprtinami, ki olajšajo njihovo namestitev na predmete v okolici in pohištvo. 

Ko bo dirkalni krog sklenjen se bodo otroci na polno zabavali z rdečim elektronskim avtomobilčkom z zamenljivo karoserijo, ki se lahko vozi tudi obrnjen z glavo navzdol in se ne prevrne. Avtomobilček začne delovati s prižigom na stikalno na zadnjem delu in začel se bo premikati in svetiti s sprednjimi in zadnjimi žarometi, tako da se bodo otroci lahko izjemno zabavali tudi med temnimi zimskimi večeri. Avtosteza raste skupaj z otroci – v naši ponudbi boste našli tudi dodatne elemente, s katerimi bodo otroci lahko stezo poljubno podaljšali. Za igro več otrok lahko dokupite tudi še en avtomobilček iz serije FleXtrem z zamenljivimi karoserijami.

Dodatni deli za fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery Set Smoby 72 delčkov za 172 cm dolžine od 4 leta

Izkoristite odlično priložnost in presenetite svoje otroke z dodatnimi delčki za fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby. S setom 72 barvnih delčkov bodo vaši otroci lahko podaljšali osnovno stezo za kar 172 cm. Zahvaljujoč temu bodo pri ustvarjanju nove, bolj zahtevne igre za še bolj razburljivo vožnjo lahko vključili svojo ustvarjalnost. Set sestavlja 18 rdečih, 18 modrih in 18 rumenih gradbenih delčkov, ki so izdelani iz kakovostne in trpežne umetne mase, prijetne na dotik. Med seboj jih preprosto sestavite, saj je vsak izmed njih opremljen z odprtino za lažje nameščanje različnih ovir. 

Pri sestavljanju avtosteze se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dodatki za avtosteze FleXtrem razširjajo igralne možnosti, otroci lahko vključijo svojo ustvarjalnost in domišljijo pri gradnji adrenalinske avtosteze. Igra dirkačev in konstruktorjev pomaga otrokom, da se približujejo svetu odraslih, se zabavajo ob dirkah in se hkrati učijo zanašati sami nase ob gradnji steze za svoje avtomobilčke.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna dolžina440 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.