Lesena avtosteza Porsche Racing Set Big Eichhorn z dvojno stezo in pit stopom s 3 dirkalnimi avtomobilčki 600 cm dolžine 53 delov

Opis izdelka

Lesena avtosteza Porsche Racing Set Big, nemškega proizvajalca Eichhorn je odlična izbira za vse spretne otroke od 3 leta starosti, ki si želijo sestaviti lastno avtostezo. Popolna lesena železnica je proizvedena iz najkakovostnejšega bukovega lesa, ki bo otrokom prinesel neponovljivo doživetje pri igri s klasičnim naravnim materialom. Bogati 53-delni set vsebuje lesene delčke, ki sestavljeni ustvarijo krog z več dvojnimi stezami in klančinami. Na stezi z dolžino 600 cm se nahaja tudi široka startna ploščad, na katero otroci postavijo tri avtomobilčke Porsche (belega, modrega in rumenega), ki imajo na voljo tudi pit stop s številkami avtomobilčkov.

Mali dirkači začnejo na startu, ki je označen z napisom start/finish, med dirko pa se vozijo tudi pod reklamnim napisom Porsche. Tribuna z navijači in napisi reklamnih sponzorjev bo v otrocih spodbudila pristne občutke. Popolna avtosteza v nežnih in hkrati polnih barvah bo prevzela vse otroke in popestrila vsako sobico, saj ustvarja prijetno in veselo vzdušje. Zahvaljujoč originalnemu dizajnu in najvišji nemški kakovosti bo v vaši družini prisotna še leta in leta in zabavala tudi prihodnje generacije. Prednost je možnost razširitve steze z drugimi dodatki, zato lahko raste skupaj z otroki. 

Vrhunski dizajn in do detajlov dodelani elementi spodbujajo razvoj domišljije in ustvarjalnosti in v prebujajo zdravo otroško radovednost. Sorojenci in prijatelji se bodo skupaj zabavali pri igri sprevodnikov in strojevodij, pri gradnji železnice pa si izboljšujejo fino motoriko in tehnično predstavnost. Z avtostezo Eichhorn bodo otroci vsak dan odkrivali nove možnosti igre in kombinacije. Pri sestavljanju si otroci izboljšujejo fino motoriko, logično mišljenje in pridobivajo samozavest. Gladka površina iz skrbno obdelanega lesa in uporabljene zdravju neškodljive barve zagotavljajo otrokom varnost pri igri.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam fantastične lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • avtosteza iz bukovega lesa
  • 53-delni set
  • dolžina steze 600 cm
  • 3 dirkalni avtomobilčki Porsche
  • vrhunska nemška kakovost znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj dečkov in deklic
  • izpolnjuje stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 3. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa13*44*34 cm
Skupna dolžina650 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,58 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.