Avtoservis Avtomobili Carbon Smoby z orodjem in avtomobilčkom McQueen v kovčku

Opis izdelka

Otroški avtoservis Smoby je odličen mojstrski set za otroke od 3. leta starosti. V avtoservisu Avtomobili Carbon boste našli delovno orodje, avtomobilske dele in sestavljiv avtomobilček McQueen iz risanke Avtomobili Carbon. Celotni delovni set je zapakiran v kovček, ki je h krati še avtoservis za Strelo McQueena. Kovček služi za prenašanje in shranjevanje delovnega orodja in je, ko je razstavljen, del iger z avtomobilčkom. Fantastičen set za dečke, znamke Smoby, jim omogoča mnogo možnosti za igro, s setom se nikoli ne bodo dolgočasili.

Igra z avtomobilčki je zelo priljubljena med najmlajšimi dečki že več desetletij. Igra pa bo še zabavnejša, saj lahko otroci svoj avtomobilček popravljajo kar v avtoservisu. Taka igra pa ni le zabavna, ampak je tudi dobrodošla za otrokov razvoj. Razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi njihova fina motorika ter gibalne spretnosti. Dimenzije otroškega avtoservisa merijo 27*12*16 cm.

Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu. Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost27*12*16 cm
Dimenzije paketa27*12*16 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,63 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.