Avtosedež Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby za dojenčka rožnati

Opis izdelka

Avtosedež za dojenčka Trio Pastel francoskega proizvajalca Smoby je praktičen dodatek za nošenje dojenčkov. Je rožnate barve v kombinaciji s sivo in belo. Avtosedež Smoby je ustvarjen za prenašanje dojenčkov in varno potovanje v avtu. V avtosedež Maxi Cosi&Quinny se bo umestil dojenček z velikostjo 42 cm. Ima kakovosten plastičen sedež, ki je prekrit s prevleko, ima pa še varnosti pas za dojenčka. Premičen in ergonomsko oblikovani ročaj se popolnoma prilagodi potrebam vašega otroka. Sedež ima na svojem zadnjem delu tudi prostorček za shranjevanje drobnarij.  Dojenček ni del paketa.

Igri z dojenčkom bo avtosedež Maxi Cosi&Quinny dodal realistične dimenzije. Deklice lahko svojega dojenčka vzamejo s seboj na pot in tako bo med vožnjo z avtom vedno varen. Dimenzije avtosedeža za igro so 32*35*47 cm. Je lahek in zato preprost za prenašanje. Avtosedež Smoby je primeren za igro za deklice od 3. leta starosti dalje. Deklice se rade igrajo mamice, skrbijo za svoje dojenčke, kot za lastne otroke. Z avtosedežem za dojenčke bodo take igre še bolj zanimive in realistične. 

Poleg zabave omogoča igrača za deklice tudi veliko možnosti za rast in razvoj. Razvijajo se jezikovne in komunikacijske spretnosti otrok, fina motorika in občutek za skrb. S posnemanjem življenja odraslih se otroci kasneje naučijo kako se orientirati v realnem svetu. Smoby avtosedež za dojenčke Maxi Cosi&Quinny je za to popoln pripomoček. Za čiščenje tekstilnih površin uporabite krpico, ki jo prej lahko pomočite v vodo. Igra za mamice še nikoli ni bila tako zabavna.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalne dizajne in edinstvene izdelke. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost31*47*35 cm
Skupna višina35 cm
Dimenzije paketa32*25*49 cm
Skupna dolžina47 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,9 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.