Avtosedež zložljiv Beaba PURSEAT'FIX skupina 2-3 kompakten in prenosljiv V1 Isofix črn od 15-36 kg

Opis izdelka

Kdo pravi, da se potovanja s prihodom dojenčka končajo? Zahvaljujoč temu udobnemu in maksimalno varnemu avtosedežu lahko vaš malček potuje skupaj z vami brez omejitev in le ne v vašem avtomobilu, ampak tudi v taksiju ter celo v letalu. Avtosedež PURSEAT'FIX z delavnice priljubljene francoske znamke Beaba bo omogočil vašemu malčku udobje in varnost med vsakim potovanjem z avtomobilom. Avtosedež skupine 2-3 je zasnovan za otroke od 15-36 kg, kar ustreza približni starosti 3,5-12 leta. Sedalo lahko preprosto snamete z avtosedeža in ga tako hitro prilagodite teži in starosti svojih otrok.

Avtosedež bo otrokom priskrbel maksimalno varnost in ojačano zaščito na področju glave in otrokovih stranskih delov. Za udobje na poti bo poskrbel oblazinjen sedež, v katerem bodo otroci sedeli udobno in ergonomsko ter prilagodljiv naslon za glavo. Avtosedež Beaba PURSEAT'FIX skupine 2-3 izpolnjuje vse evropske standarde varnosti in zdravstvene zahteve. Ogromna prednost avtosedeža PURSEAT'FIX Beaba je njegova zmožnost, da se hitro in preprosto, v nekaj sekundah zloži. Avtosedež v brezčasni črni barvi je lahek kot pero – tehta le 4 kg, kar je manj kot torba s pripomočki za dojenčka. Snemljivo prevleko avtosedeža priporočamo prati pri 30 °C na nežnem programu.

Standardizirani sistem ISOFIX

Avtosedež PURSEAT'FIX Beaba razpolaga s standardiziranim sistemom ISOFIX, ki staršem omogoča stabilno namestitev avtosedeža na sedež avtomobila. Sistem ISOFIX preprečuje napačno pripenjanje avtosedeža, tako da otrokom ponuja najvišjo možno zaščito. Pritrdilne točke ISOFIX so integrirane v konstrukcijo vozička, zahvaljujoč čemur se lahko in preprosto pripne tudi sam nastavek ISOFIX, kamor namestite otroški avtosedež. Sistem ISOFIX vam hkrati pri namestitvi avtosedeža prihrani ogromno časa, saj vam sedeža ni treba pripenjati z varnostnimi pasovi. ISOFIX spada med splošno opremo večine novejših vozil, to pa predvsem na stranskih zadnjih sedežih. Dandanes je trendovsko nameščanje tega varnostnega sistema tudi na sovoznikov sprednji in sredinski zadnji sedež. Vnaprej se pozanimajte, ali ta sistem omogoča tudi vaše vozilo.

Težnostne kategorije in način uporabe

  • skupina 2 je namenjena otrokom od približno 3 do 6 leta starosti (15-25 kg) – namesite sedež in tudi naslon
  • skupina 3 je namenjena otrokom od približno 6 do 12 leta starosti (22-36 kg) – namesite le sedež

Prednosti avtosedeža

  • kompakten avtosedež
  • primeren od 3,5. do 12. leta
  • primeren za avtomobile in tudi letala
  • preprosti zlagalni sistem
  • maksimalno varen
  • izpolnjuje evropski varnostni standard
  • prilagodljiv naslon za glavo
  • nizka teža – le 4 kg
  • elegantni francoski dizajn

O znamki Beaba

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov, stolčkov za hranjenje pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost41*32*63 / 41*17*36 cm
Skupna višina63 cm
Dimenzije paketa39*19*43 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,8 kg
Nosilnost15 - 36 kg
OpombaISOFIX system
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.