Avtosedež Baby Doll Carrier Mon Grand Poupon Corolle za 36-42 cm dojenčka od 3 leta

Opis izdelka

Dojenček, si tudi ti pripravljen na potovanje? Čudoviti avtosedež Baby Doll Carrier Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle bo vašemu malčku in njegovemu dojenčku na poti prinesel ogromno doživetij. Kot edina e-trgovina na tržišču bomo dojenčka vaših malčkov položili v udoben avtosedež, zahvaljujoč kateremu bodo imeli dojenčka Corolle vedno v bližini. Avtosedež – lupinica za otroke od 3. leta starosti je čudovitega francoskega dizajna in se ponaša s prvorazrednimi materiali in edinstvenim dizajnom. Avtosedež za potovanja s popolnoma dodelanimi detajli je prav ustvarjen za dojenčke z velikostjo od 36-42 cm. Priročno držalo sedeža za v avto bo zagotovil stabilnost, saj je se lupinica lepo poda v avto ali pa je postavljena na tleh, otroci pa jo lahko preprosto nosijo tudi v rokah. Avtosedež s stabilno in trdno osnovo je prekrita s prikupnim otroškim potiskom in bo dojenčku prinesla ugodje na poti in doma.

Do detajlov dodelan avtosedež Baby Doll Carrier za dojenčka Corolle je izdelan iz prvovrstnih materialov, ki so prijetni na dotik in bodo že v trenutku popestrili vsako igro z dojenčkom, hkrati pa razvijali otroško domišljijo in komunikacijske veščine. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka z dodatki na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • avtosedež za dojenčke
  • s priročnim držalom – stojalom
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.