Avtosedež s strehico Casual Play Sono Fix Car Seat Black Red Castle nastavljiv s 3-točkovnim varnostnim pasom UV filter od 0 mes

Opis izdelka

Avtosedež s senčnikom Casual Play Sono Fix Car Seat Black znamke Red Castle je originalni in kakovosti pripomoček, ki mu bodo hvaležni starši, ki pogosto potujejo z avtom in želijo svojemu otroku že od rojstva dalje priskrbeti udobje in maksimalno varnost. Ta odličen dodatek je primeren za otroke do 13 kg. Sedež lahko nastavite na različne položaje, prilagaja se otrokovim potrebam, zato se bo tudi na daljši poti počutil udobno. 3-točkovni varnostni pas lahko nastavite na dve višini in zanesljivo bo poskrbel za otrokovo varnost. Avtosedež kategorije 0+ je ojačan na predelu glave in stegen, za optimalno zaščito pa so v primeru bočnega trka na notranji strani tudi bočne blazine. Namestitev sedeža je mogoča tudi na sprednjem sedežu (z izključenim airbagom) ali pa kot običajno na zadnjem sedežu.

Baza SONO Isofix

Za lažjo namestitev je na voljo tudi baza SONO Isofix. Isofix je standardiziran sistem za namestitev otroškega avtosedeža. Pritrdilne točke SONO Isofix so integrirane v konstrukcijo vozila, zahvaljujoč čemur se lahko in preprosto pripne tudi sam nastavek SONO Isofix, kamor namestite otroški avtosedež. Namestitev s pomočjo sistema SONO Isofix je veliko bolj varno kot nameščanje avosedeža z uporabo varnostnega pasu. Otroku ponuja najvišjo možno zaščito, zahvaljujoč trpežni in varni pritrditvi. Avtosedež pa lahko namestite tudi na običajen način na avtomobilski sedež brez uporabe baze, t.j. z varnostnim pasom. Sistem SONO Isofix je podprt v večini novejših vozil, priporočamo vnaprej preveriti, ali ta sistem vsebuje tudi oprema vašega avtomobila.

Združljiv z vozičkom

Avtosedež Sono znamke Red Castle ni le avtosedež, ampak je hkrati tudi lupinica, ki jo na preprost način namestite na okvir vozička Evolutwin. Enako kot v avtomobilu, tudi na vozičku ponuja možnost nastavitve položaja, v primeru če otrok zaspi, lahko sedež nastavite na ležeči položaj. Ko se zbudi, lahko sedež znova nastavite na prvotno lego. Večfunkcijski avtosedež torej omogoča več načinov uporabe. Ročaj na avtosedežu je iz aluminija, lahko ga uporabljate v 3 položajih: za potovanja z avtomobilom, prenašanje dojenčka ali vožnjo v vozičku.

Prednosti

  • večfunkcijski avtosedež kategorije 0+
  • uporabno za avtomobil, voziček ali kot nosilka
  • kakovosten in varen
  • izpolnjuje evropski varnostni standard
  • nastavljiv
  • nizka teža – 4,8 kg
  • elegantni dizajn
  • primerno že od rojstva

Francoska znamka Red Castle prinaša otrokom inovativne izdelke, ki so izdelani iz okolju prijaznih materialov in ne vsebujejo nobenih težkih kovin in škodljivih barvil. Oblikovalci znamke Red Castle skrbijo za moderni dizajn, še bolj pomembna pa jim je prvorazredna kakovost in varnost otrok, zato izdelki Red Castle izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti, ki jih redno preverjajo neodvisni laboratoriji.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost45*80*63 cm
Skupna višina63 cm
Teža4.8 kg
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.