Avtomobilčki Vroom Planet Collector box Smoby set 6 avtomobilčkov, prikolica s tovorom in helikopter za najmlajše od 12 mes

Opis izdelka

Set prevoznih sredstev Vroom Planet Collector je ustvarjen za najmlajše otroke. V deškem setu se nahaja skupaj kar 6 prevoznih sredstev:barviti avtomobilčki različnih vrst, med katerimi ne manjka niti avtomobilček s prikolico in tovorom, otroci pa se lahko prav tako veselijo originalnega rumenega helikopterja. Set prevoznih sredstev je izdelan iz kakovostne in zdravju neškodljive plastike, avtomobilčki so zabavnega dizajna z nasmejanimi obrazki in imajo zaobljene robove, da se najmlajši otroci pri igri z njimi ne bi poškodovali. Žive barve v odtenkih modre, zelene, rdeče, rumene in oranžne bodo hitro prevzeli pozornost vseh malih dirkačev. S tem čudovitim in kakovostnim setom se bodo igrali otroci od 12. meseca starosti dalje. Prevozna sredstva v setu do velika 7 cm.

Otroški avtomobilčki imajo univerzalno uporabo – z njimi se lahko igrajo različne dirke na avtomobilskih stezah, preprogah s cestami, na otroški garaži ali pa le na podlogi ali običajnem tepihu, vse je odvisno le od otroške domišljije. Igra s temi igračami način razvija otroško domišljijo, predstavnost in fino motoriko. Dizajn je še posebno zasnovan za male otroke– zaobljeni robovi igrače so varni, otroci se z njimi ne bodo poškodovali, prav tako pa ne bodo poškodovali pohištva. Francoski proizvajalec Smoby spada med svetovne proizvajalce kakovostnih otroških igrač, ki prinašajo veselje otrokom po celem svetu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna dolžina7 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.