Avtomobilčki Dream Cars Italy Giftpack Majorette kovinski dolžina 7,5 cm v darilni škatlici

Opis izdelka

Kolekcija 5 avtomobilčkov v darilni škatli francoske znamke Majorette predstavlja odlično darilo za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Licencirani kovinski avtomobilčki z vzmetenjem, odpirajočimi elementi in precizno dodelanimi detajli so bili ustvarjeni po dejanskih modelih italijanskih avtomobilov. V stilski zbirateljski embalaži bodo otroci našli 5 modelov, med katerimi so modeli svetovno znanih avtomobilskih znamk – Lamborghini Huracán Avio, Lamborghini Urus, Alfa Romeo Giulia, Lamborghini Countach LP400 in Alfa Romeo 4C Spider.

Z brezčasnimi avtomobilčki Majorette se bodo dečki in deklice igrali dirkače in šoferje, z njimi lahko popestrijo igre z drugimi seti za sestavljanje in steze, ali pa se z avtomobilčki igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov s kultnimi avtomobili. Pri igri z avtomobilčki si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke.

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja vrhunske avtomobilčke in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Skupna dolžina7,5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.