Avtomobilčki Black Edition Majorette odpirajoči 7,5 cm dolžina set 5 vrst v darilni embalaži

Opis izdelka

Izkoristite edinstveno priložnost in presenetite svoje otroke z darilnim setom luksuznih avtomobilčkov francoske znamke Majorette. Stilski avtomobilčki v črni barvi imajo transparentne sprednje žaromete in vzmetena kolesa ter se ponašajo z originalnim dizajnom, ki je zasnovan po 5 dejanskih modelih, zato so videti kot pravi. V darilnem setu so Mercedes-AMG GT R, Dodge Challenger SRT Demon, Nissan GT-R Nismo GTR3, Brabus B63s in Audi R8 Coupé. Dolžina vsakega avtomobilčka meri 7,5 cm, odlikuje pa jih visoka trpežnost in dolga življenjska doba.

S čudovitimi avtomobilčki Majorette se bodo igrali dečki in deklice, ki obožujejo avtomobilčke, preverili bodo, kako je videti poklic šoferja in jih dodali k drugim setom in stezam, ali pa se z njimi igrali samostojno. Predstavljajo odlično izbiro za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov z modernimi avtomobilčki. Pri igri z avtomobilčki si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke.

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja vrhunske avtomobilčke in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase. Avtomobilčki Majorette pripomorejo k vsestranskemu razvoju otrok.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna dolžina7,5 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.