Avtomobilček policijsko vozilo Land Rover Police Majorette z zvokom in lučko dolžina 12,5 cm

Opis izdelka

Policijski avto Land Rover Police francoskega proizvajalca Majorette bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Uradno licencirani model policijskega vozila Land Rover je proizveden po dejanskem modelu, njegov pristen dizajn pa bo prevzel otroke in odrasle. Vrhunska kovinska karoserija v kombinaciji z gumiranimi kolesi in premičnimi elementi deluje pristno, avtomobilček pa ne bo razveselil le otrok, ampak tudi zbiratelje. Sivo policijsko vozilo daje zvoke in sveti, ob tem pa bo otrokom prinesel še bolj pristna doživetja pri igri reševalcev.

Otroški policijski avto predstavlja odlično obogatitev zbirke vsakega dečka. Skupna dolžina avtomobilčka je 12,5 cm, vključeni pa sta tudi dve bateriji tipa AAA. Z avtomobilčkom se bodo otroci zabavali leta in leta, z njim se lahko igrajo samostojno ali pa ga vključijo v igro z avtomobilčki in stezami Majorette. Predstavlja odlično izbiro tudi za male in velike zbiratelje, ki se posvečajo zbiranju avtomobilčkov te priljubljene avtomobilske znamke. Otroci si pri igri z avtomobilčki razvijajo tehnično predstavnost, domišljijo in finomotorične spretnosti, z njim bodo preizkusili poklic policista. Pristen videz avtomobilčkov Majorette in precizno dodelani detajli zagotavljajo visoko kakovost in vrhunski evropski dizajn.

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja vrhunske avtomobilčke in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še leta in leta. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost12,5*5,5*7,5 cm
Skupna dolžina12,5 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Opomba2 x AAA batteries included
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.