Avtomobilček s kamuflažo Limited Edition 8 Majorette kovinski dolžina 7,5 cm s kartico za zbiratelje

Opis izdelka

Avtomobilček s kamuflažnim vzorcem Limited Edition 8 francoske znamke Majorette je odlično darilo za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo z avtomobilčki in jih zbirajo. Kakovostni kovinski avtomobilčki z vzmetenjem, odpirajočimi elementi in kamuflažnim vzorcem so bili ustvarjeni po dejanskih modelih avtomobilov. V naši ponudbi najdete 6 različnih znamk z zbirateljskimi karticami – Alfa Romeo Giulia, Mercedes-Benz G500, Nissan GT-R Nismo GT3, Chevrolet Camaro, Dodge Challenger SRT Hellcat in Ford Mustang GT. Dolžina vsakega modela meri 7,5 cm. Navedena cena velja za en model avtomobilčka, ob naročilu med opombe zapišite svojo izbiro modela.

Z avtomobilčki Majorette se bodo dečki in deklice igrali dirkače in šoferje, z njimi lahko popestrijo igre z drugimi seti za sestavljanje in steze, ali pa se z avtomobilčki igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov s stilskimi avtomobilčki. Pri igri z avtomobilčki si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke.

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja vrhunske avtomobilčke in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase. Avtomobilčki Majorette pripomorejo k vsestranskemu razvoju otrok.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Skupna dolžina7,5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.