Avtomobilček Limited Edition 9 Gold Rockerz Majorette kovinski z vzmetenjem in gumiranimi kolesi dolžina 7,5 cm

Opis izdelka

Avtomobilček Limited Edition 9 Gold Rockerz francoske znamke Majorette bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti, ki obožujejo modele terenskih avtomobilčkov. Licencirani modeli znamk Ford, Toyota in Volkswagen imajo kovinsko karoserijo in gumirana kolesa z vzmetenjem, ki se lahko obračajo v strani. Na voljo so 3 modeli avtomobilčkov: Ford Bronco Wildtrak, Toyota FJ Cruiser in Volkswagen Beetle. Navedena cena velja za en model avtomobilčka, ob naročilu med opombe zapišite svojo izbiro modela. Dolžina vsakega modela meri 7,5 cm.

Z brezčasnimi avtomobilčki Majorette se bodo dečki in deklice igrali dirkače, z njimi lahko popestrijo igre z drugimi seti za sestavljanje in steze, ali pa se z avtomobilčki igrajo samostojno. Predstavljajo odlično izbiro za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov s svetovno znanimi terenskimi avtomobilčki s precizno dodelanimi detajli. Pri igri z avtomobilčki si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke.

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja vrhunske avtomobilčke in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase. Avtomobilčki Majorette pripomorejo k vsestranskemu razvoju otrok.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.