Avtomobilček gasilski s prikolico in čolnom Land Rover Fire Rescue Majorette kovinski z zvokom in lučko dolžina 33,5 cm

Opis izdelka

Gasilec s čolnom Land Rover Fire Rescue francoske znamke Majorette predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Licencirani model gasilskega avta znamke Land Rover odlikujejo dodelani detajli in pristen videz. Kovinski avtomobilček je opremljen z gumiranimi kolesi in prikolico s čolnom, tako da si bodo otroci lahko vsak dan zamišljali različne reševalne akcije. Gasilec daje zvoke in sveti, otroci se bodo z njim igrali gasilce in reševalce, ob tem pa na polno razvijalo svojo domišljijo in predstavnost.

Skupna dolžina avtomobilčka s prikolico s čolnom je 33,5 cm. Z avtomobilčkom se bodo otroci zabavali leta in leta, z njim se lahko igrajo samostojno ali pa ga vključijo v igro z avtomobilčki in stezami Majorette. Predstavlja odlično izbiro tudi za male in velike zbiratelje, ki zbirajo avtomobilčke priljubljenih znamk. Otroci si pri igri z avtomobilčki razvijajo tehnično predstavnost, domišljijo in finomotorične spretnosti. Pristen videz avtomobilčkov Majorette in precizno dodelani detajli zagotavljajo visoko kakovost in vrhunski evropski dizajn.

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja prvorazredne avtomobilčke in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Skupna dolžina33,5 cm
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBatteries: 2 x AAA (included)
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.