Dodatni avtomobilček SUV za fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery Set Smoby z zamenljivo karoserijo od 4 leta

Opis izdelka

Svojim otrokom pripravite presenečenje z elektronskim avtomobilčkom SUV, ki je odličen dodatek za avtostezo FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby. Stilski zeleni avtomobilček se ponaša z originalnim dizajnom. Lahko se premika po stezi tudi navzdol s sprednjim delom, pri vožnji sveti s sprednjimi in zadnjimi lučmi, tako da se lahko otroci z njim zabavajo tudi v temi. Deluje na 3 baterije tipa AAA, ki so priložene kompletu. Kakovostni avtomobilček je proizveden iz nežne in hkrati trpežne plastike, tako da bo otroke zabaval še leta in leta. Karoserijo lahko zamenjate – če že imate avtomobilček iz te serije, lahko karoserijo preprosto zamenjate (nadomestna karoserija ni del seta).

Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dodatki za avtosteze FleXtrem razširjajo igralne možnosti, otroci lahko vključijo svojo ustvarjalnost in domišljijo pri izmišljanju različnih avtomobilskih dirk. Igra konstruktorjev in dirkačev pomaga otrokom, da se približujejo svetu odraslih, se zabavajo ob dirkah in se ob gradnji kakovostnih stez za svoje avtomobilčke hkrati učijo zanašati sami nase. Pri igrah s prijatelji in sorojenci si dečki in deklice širijo tudi svoj besedni zaklad, izboljšujejo komunikacijske veščine in se učijo sodelovati na skupnem projektu. V naši ponudbi boste našli tudi druge avtomobilčke za avtosteze Flextrem, ki bodo otrokom priskrbele še več razburljivih dogodivščin!

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost10*8*7 cm
Dimenzije paketa12*9*8 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.